Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spor Kombinler


Yazla birlikte kendimizi içinde daha çok rahat edeceğimiz spor kombinler yaparız. Sizlere fikir vermesi için bugüne özel beş ayrı spor kombin hazırladım. İlki mavi ve pudranın uyumunu yansıtıyor. Mavi basic uzun gömleğinizle, desenli pantolonlarınızı kombinleyebilirsiniz. Akşam serin olmasına karşın yine buz mavisi tonlarında bir trençkotu da kombininize dahil edebilirsiniz.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Yaz gelince benim de en çok sevdiğim ve kullandığım renklerin başında ekru geliyor. İkinci kombinimin ilham kaynağı da bu renk oldu. Bu yaz desenli pantolonları ayrıca sevdiğimi söylemeliyim. Yine tek renk hakimiyetini kırmak için desenli bir pantolonu bu kombin için seçtim. Renk dağılımı fazla olmasın diye aynı tonların kırılımlarını kombine dağıttım.


Mavi ve su yeşilini hiç birlikte kullanmayı denediniz mi? Peki bu ikiliye gold bir çanta ilave ederek stilinizi bir adım öne taşıyabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte üçlü renk alternatifinde zarif bir uyum. Siz de spor kombinleriniz için bu renk dağılımını deneyebilirsiniz.


Sarıyı sevenlerimiz çoktur. Fazla iddialı olsa da neon sarı, bu kombinde çok hoş durduğunu söyleyebilirim. Spor kombinlerin olmazsa olmazı kot pantolonumuz, bu kombine eşlik ediyor.

Mavinin farklı yansımasını kullandığım son kombinimde enerji katması için fuşya bir çantayı özellikle seçtim. Sizler de spor kombinleriniz için bu örneklerden faydalanabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder