Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zühre 2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu


“MODANIN SANATLA BULUŞMASI” 2015’16 SONBAHAR KIŞ ZÜHRE KOLEKSİYONU



Zühre, 2015-2016 Sonbahar Kış koleksiyonunu görücüye çıkarttı. Yeni sezonda da birçok faklı tarz ve stil Zühre sevenlerini bekliyor. 2004 yılından bu yana dış giyim sektöründe faaliyet gösteren Zühre, Türkiye’nin dört bir yanında, dünyada 19 ülkede faaliyet gösteren bir “Türk” markasıdır.



Merkezi İstanbul’da olan Zühre, her sezon olduğu gibi bu sezonda modayı sanatla buluşturmaktadır. Yeni sezon koleksiyonunu, “City Diary”, “Stylist Classic”, “Vintage Etnic” ve “New Age” adlarında dört grup halinde hazırlamıştır. Kamuflaj desenler ve haki-siyah uyumu ile günlük görünüm, geniş yaka detaylar, deri ve kürklü yakalar ile şehirli kadın, leopar desenler, kadife ve kaşe modelleri ile klasik görünüm, panço modası ve dantel garniler ile vintage, capcanlı renkleri ve blok desenleri ile genç bayanların beğenisine sunulmaktadır. 



Sonbahar Kış sezonunda renklerin rahatlatıcı ve huzur verici etkisini kullanan Zühre, modern desenleri, geleneksel dokularla harmanladığı koleksiyonunu sevenleri ile buluşturmaktadır.


Yeni sezon ürünlerini geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bulunan merkezinde iş
ortaklarının beğenisine sunan Zühre Pardesü'nün tüm koleksiyonu raflardaki yerini aldı.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder