Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Desenli Etek Kombinleri


Biz kadınların asla vazgeçemedikleri arasında etekler gelir. Özellikle kabarık etekler, sıcak yaz günlerinde rahat kullanımı ve şık duruşu ile kombinlerin en önemli parçalarından. Peki desenli etek dersem ne dersiniz. İşte sezonun öne çıkan desenli etekleri ile yaptığım birbirinden şık etek kombinlerim. İlk kombinim, adeta Ürgüp ilçemiz için hazırlanmış diyebilirim. Pudra, oranj ve kot ceket birbiri ile muhteşem bir uyum içerisinde.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Mavi ve tonlarını her zaman çok sevmişimdir. Kombinlerimde fazlasıyla mavi rengin hakim olduğunu itiraf edebilirim. Mavi aşığı olarak bu kombinimi, özellikle hazırladım. Floral desenleri sezon trendlerinde her zaman görüyoruz. Bu trendden esinlenerek hazırladığım çiçek desenli kabarık eteğimiz, duruşu ile genç kızlarımızın favori parçaları arasında olmaya aday.


Sarı ve yeşilin uyumunu düşündüğünüzde aklınıza gelen resmin, yansıması bu kombinim. Kısa yazlık ceketleri özellikle eteklerle çok yakıştırıyorum. Genellikle her etekli kombinimde kısa ceket modelleri kullanıyorum. Doğanın en canlı iki rengini birleştirdiğim bu kombin, size de ilham verecekler arasında.


Kot ceketlerin her kombinle uyum içerisinde olduğunu biliyoruz. Şifon kumaşlarla öne çıkan eteğimizi, kot ceketimizle spor şık hale getiriyoruz. Uyumlu renk ahengini hardal bir çanta ile hareketlendirmek istiyorum. Yine herkesin sevdiği ayakkabı modelimiz bu kombinimizin olmazsa olmazları arasında.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder