Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dresslove Abiye Koleksiyonu

Biz kadınlar için özel günler her zaman önem arz eder. Böyle günlerin telaşını aylar öncesinden yaşamaya başlarız. İşte tam da bu günlerin kurtarıcısı Dresslove Abiye Koleksiyonu'nu sizlere tanıtmak istiyorum. Mezuniyet günlerinin, aranılan parçalarını içerisinde barındıran koleksiyon, özellikle modern tasarımları ile benden tam not aldı.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..,


Bütün giyim firmaları ilkbahar yaz sezonuna yaz tatilini esas alarak girerler. Böylece bütün gücüyle koleksiyonlarına yoğunlaşırlar ve hazırlıklarını bu yönde eksiksiz olarak sürdürürler. Çünkü yaz demek tatil demektir. Yaz demek özel günler için en önemli zaman aralığı ve rahatlık demektir. Bu zaman aralığında nişanlar, düğünler ve mezuniyetler gerçekleştirilir. Böyle organizasyonlarda bütün hanımefendiler adeta bir şıklık yarışına girişirler.


Dresslove sezonun en gözde kıyafetlerini abiyeleriyle hanım efendilerin dikkatini çekmeyi başarmış görünüyor. Zengin ve kaliteli görünmek, hem elbiseyi kullanım açısından pratikliği, hem de elbiseyi kullanana rahatlık sağlayacak konforu sunan bir stilde abiye tasarlamak, pazarlama açısından da daha gerçekçi olduğunu söylemek gerek. Dresslove bunun bilincinde bir marka olarak elbisenin kullanım pratikliği ve kullanım konforunu kendi estetik anlayışı içinde abiyelerinde yansıtmasıın iyi biliyor.

Dresslove abiyelerinde abartıya yer yok. Kesimi ve stil çizgileriyle omuzdan bele kadar kavisli bir estetik çizgi ve etek kısımları dökümlü neo klasik bir zerafeti bir şıklık olarak hanımlara gururla sunuyor..

Dresslove abiyeleriyle karşılaştığınızda renkler, işlemeli kumaşlar ve motifleriyle görsel bir şölen ziyafetine gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Ağırlıklı olarak pastel renklerin yanısıra radikal siyahın ve kırmızının çarpıcı tarafı ise, sanki el değmemiş bakir bir sanat şaheseri gibi hayranlık duyabileceğimiz koleksiyonun en lokomatif ürünleri olarak öne çıkıyor.





Evet bu koleksiyona neoklasik bir stil derken, Osmanlı duruş havasını özümsemiş, bir saray gardırobuna layık bu elbiseleri, kıskanılacak bir koleksiyon olarak da görebiliriz. Madam Vera için çekimlerini yaptığımız bu koleksiyonun staylingini Türkan Eraslankılıç olarak yapmaktan da gurur duydum. Ayrıca bundan dolayı mutlu olduğumu da söylemek isterim.

1 yorum :