Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stilinizi Bilerek Kombin Yapın


Şık giyinmek isteyen tüm kadınlara ilk önerim, stillerini bilmeleri ve bu stile uygun kombin yapmalarıdır. Sürekli stil değiştirmek görüntünüzle kişiliğiniz arasında farklılıklara yol açacaktır. Bu sebeple her zaman stilinizi bilerek, kombin yapmanızı öneriyorum.

"İlk kombinim şık bir akşam yemeğinde size eşlik edebilir. "

Jakar kumaşlı eteğimiz, parlak görüntüsü ile gündüz kombinlerinde abartılı duracaktır. Siyah stiletto ise bu kombinin olmazsa olmazı. Konu akşam yemeği ve şıklık olunca ceket bu kombinin en önemli tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Bu kombinim de, akşam yemeği tercihinizde farklı bir alternatif olarak düşünebilirsiniz. Çiçek desenli etekler, feminen etkili bir görüntü oluşturacağından şık bir kombin olarak stilinize etki edecek. Kombinin favori parçası yuvarlak çanta.

Sıradakı kombinim, etek seven hanımlar için gelsin. Siyahlardan çok sıkıldım enerjik renkler istiyorum diyorsanız, nar çiçeği alternatifleriniz arasında yer alabilir. Nar çiçeğine en çok yakışan renklerin başında ise gold geliyor. Bu sebeple kombinimde şal ve çanta tercihimi, gold renginden yana kullandım.


Taba rengini en çok sonbahar ve kış tercih ediyoruz. Oysa ilkbahar kombinlerinde, sarıya yakışan ikinci renk olarak düşünebilirsiniz. Desensiz parçaları tercih ettiğim bu kombinde, tek desenli parça Dolce Gabbana'nın eşarbı oldu.

Siyah beyaz kombinlere alternatif seçenek olarak en son kombinimi siz hanımlara önerebilirim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder