Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İster Kalın İster İnce: Çizgiler !


Her yıl olduğu gibi bu yıl da çizgilerin moda dünyasında yerini koruduğunu görüyoruz. Çizgiler geçmiş sezonlarda genel olarak siyah-beyaz şeklinde kullanılırken yerini lacivert, kırmızı, yeşil, toprak tonları gibi renklere bıraktı. Peki bizleri mükemmel bir görünüme kavuşturmayı başaran bu çizgileri nasıl kullanacağız?


Her şeyden önce tüm tarzlarda olduğu gibi vücudumuzu iyi tanımalıyız. Eğer üst bedeniniz vücudunuzun diğer bölümlerine göre inceyse üst bedeninizde yatay çizgiler kullanabilirsiniz. Böylece vücudunuzu dengelemiş olursunuz.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..

Türk kadınlarının çoğunda olduğu gibi basenli bir bayansanız bu kez dikey çizgili pantolonları tercih edebilirsiniz.Fakat burada da çizgilerin kalınlığı önem taşıyor.Baseniniz büyükse ve siz de kalın çizgili bir pantalon giyerseniz yine istediğiniz görünüme kavuşamayabilirsiniz. Bunun yerine ince ve dikey çizgili pantolonlar tercih etmelisiniz. 

Ayrıca dikey çizgiler sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.


Vücudunuzu tanıdıktan sonra ister ince ister kalın ister yatay ister dikey tüm çizgiler sizi olduğunuzdan daha güzel bir görünüme kavuşturacaktır. Emin olun!

Konuk Yazar: Tuğba Dönmez
İnstagram: dnmztgba 
Mail: donmeztugba57@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder