Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spor Kombinlerin Vazgeçilmezleri


Öğrencilerin en sevdiği stil, spor giyim tarzı. Sebebi ise rahat ve tarz durması. Peki spor kombinlerimizin vazgeçilmez parçaları nelerdir. İşte bu yazımda bunları göreceksiniz. İlk kombinimde kot pantolonumuzu, klasik mavi uzun bir tunikle birleştirdim. Rahat çizgili renkli babetler ise bu kombininin star parçası. Kot tercihimi biraz abartarak, çanta seçimimi de denimden yana kulladım. Kiremit rengi şal kombine enerji katarak daha şık hale getiriyor.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Kot pantolonları sevdiğimiz kadar, kot tunikleri de severiz. Özellikle uzun olanlar tesettürlü hanımların vazgeçilmezi. Biraz spor, biraz şık olayım diyorsanız bu kombin tam da size göre. Beyaz pantolonlar ise yaz için ideal. Kombinlerinizde dış giyim kullanıyorsanız, pötikare desenli uzun ceket bu kombinin star parçası olmaya aday.


Pantolon giymem, tercihim etekten yana diyenler için sıradaki kombinim gelsin. Özellikle pilise detaylı etekler son yılların favorisi. Kombinimde fazlaca mavi tonları hakim olsa da, siz farklı renkleri bir arada deneyebilirsiniz.



Spor stilinizi daha da güçlendirmek için, tunik ve pantolonunuzu kotlardan yana kullanmaya ne dersiniz. Buna bir de kot görünümlü converse ayakkabılar eklenirse hayır demeyiz. Sonbahar için uzun trençkotları ayrıca seviyoruz. İşte bu kombinimin ekru tonlarındaki trençkotu benim sevdiğim tasarımda.


Kotları bir kenara bırakarak spor bir kombine ne dersiniz. İşte grinin muhteşem uyumundaki kombinim. Sonbaharın serin havalarında siz de muhakkak bu tarzda bir kombini denemelisiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder