Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Culotte Devri


Yazın en bereketli parçalarından biriydi onlar. Bir anda girdiler hayatımıza. Kolay kolay da unutulacak gibi görünmüyorlar. Aslında hep vardı culotte pantolonlar. Etek pantolon da diyebiliriz onlara. Ancak biz pek fark edemedik başlangıçta. Doğru parçalarla buluşamadığından olsa gerek.

Şimdiyse sokak stilinin gözdelerinden biri haline geldi. Aynı zamanda muhafazakar kesim için de bir nimet niteliğinde. Hem rahat hem şık hem de bol.  Sade ve şık giyinmeyi sevenler için uygun bir parça. Bir de rahatıma düşkünüm diyorsanız tam sizlik.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Salaş tuniklerle kombinlenebileceği gibi ceketlerle de aynı şıklığı yakalayabilirsiniz. İsterseniz altına beyaz bir spor ayakkabı veya Oxford model bir ayakkabı giyip alışverişe, arkadaşlarınızla buluşmaya, işe, okula gidebilir, isterseniz de altına bir stiletto çekip özel günlerinizde tercih edebilirsiniz.


Her tarza hitap edebiliyor, kolaylıkla her şeyle kombinlenebiliyor olmasıydı belki de onu bu kadar çok sevdiren.  Bir kadın daha ne ister ki? Hele ki dolabın karşısında saatlerce ne giyeceğine karar veremeyenler… Aslında karar veremememizin sebebi doğru parçaları bir araya getirememek. Bunu da yapamayınca ‘giyecek hiçbir şeyim yok ki’ klişesine teslim oluyoruz. Zorlamıyoruz. Bende zorlamazdım. Ama ne zaman ki bu pantolonlar dolabıma girdi o günden beri en fazla beş dakika geçiriyorum dolabın karşısında. E ne de olsa yıldızımız belli. Geri kalanlar sade olsun ne olur. İlla her şeyin patlamasına gerek yok. Yani üstünüzde ki her şey güzel olmasın. Bir tane olsun yıldızınız olsun.


Görünen o ki biz onu bırakmak istesek de onun bizi bırakmaya hiç niyeti yok. Ama olsun biz de halimizden memnunuz.  Kış aylarında da bu rahatlıktan ve şıklıktan mahrum kalmayacağız. Salaş veya dar boğazlı kazaklarla, bootilerle, kalın topuklu botlarla kombinleyip üstünüze de kabanlarınızı çektiniz mi tamamdır bu iş.

Konuk Yazar: Seher Beysülen
Instagram: seherbeysulen





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder