Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zuhair Murad Elbise Modelleri



Biz hanımlar kıyafetlerimize, görüntümüze her zaman düşkünüzdür. Bugün ne giysem diye saatlerce düşündüğümüz bile çoğu zaman olmakta. Kombin yapmak ve ne giyeceğinize karar vermek aslında doğru bir stili benimsediğiniz zaman her zaman kolay olacaktır. Bugün size kombinlerinizde ilham vermesi için Zuhair Murad'ın çok özel elbise koleksiyonunu hazırladık.



Siyah renk biz hanımlar için kurtarıcı renklerin başında gelmekle birlikte, Zuhair Murad da siyah rengin asilliğine kendini kaptırarak, minimal şık takımlara imza atmakta. Sezonun en önemli trendi olan püskül detaylarını da koleksiyonda fazlasıyla görüyoruz. Şık ve stil sahibi olmak isteyen tüm hanımların bu koleksiyonu görmelerini muhakkak öneriyoruz.


Davetlerde özel bir şıklığa imza atmayı kim istemezki. Abartıya kaçmadan, elegan bir duruş sahibi olabilmek tabi ki doğru kıyafeti seçmekten geçiyor. Zuhair Murad'ın sırrı bize göre desenli ve düz kumaşların doğru tasarımlarla bir kadını en zarif nasıl gösterebileceğini bilmesinden geçiyor. Takımlar, şık elbiseler narin bir ilhamla buluşarak şıklığın çizgisinden çıkmakta.


Birkaç sezondur trendy olan minimalist formları tüm kadınlara öneriyoruz. Siyahın kurtarıcılığını, maskülen detayların rahatlığını, desenli kumaşların hareketli görüntüsünü bu sezon stilinde fark oluşturmak hanımların kurtarıcı ipuçları arasında yer alacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder