Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sezon Trendi Kabarık Etekler



Bir etek hayal edin. Rengi ve modeli ile sizi yansıtsın, şıklığı ile göz kamaştırsın. Yeşiltopuklar ekibi olarak size, hayallerin ötesinde bir eteğin farklı renkleri ile hazırladığımız şık kombinler oluşturduk. Benim rengim işte bu diyebileceğiniz eteklerde, bizim favorimiz sezonun trend rengi olanorkide moru. Sizler hala orkide moru ile tanışmadıysanız, yaz bitmeden muhakkak bu renge gardrobunuzda yer verin.

Kabarık etekler vintage bir stili betimlese de, son yıllarda trendler arasında yerini aldı. Özellikle özel gün ve gecelerin aranılan modeli olan kabarık eteklerde, tercihiniz parlak ve ışıltılı kumaşlardan yana olsun. Ayrıca kalın pileler de bu eteğin olmazsa olmaz en önemli detayı. Biz bu etek modeli ile yaptığımız kombinleri çok sevdik. Umarız sizler de beğenirsiniz.
Böyle bir etekle kombin yaparken dikkat edeceğiniz konuların başında, diğer parçaların model ve renkleri gelmektedir. Böyle bir etekte muhakkak ayakkabınız eteğiniz ile aynı renk olmalı. Ayrıca bu tarz kombinde sade bir gömleği şık bir ceketle de tamamlayabilirsiniz. Takılarınız da sizi yansıtan ve eteğin ışıltısına denk olan özel tasarımlardan olmalı.
Bazen yaptığımız kombinlerimizde modelleri bulamadığınıza dair mesajlar almaktayız. Yeşiltopuklar editörleri olarak, tüm dünya markalarının koleksiyonlarını kombinlerimizde yer vermekteyiz. Çok beğendiğiniz bir kombini sizler de ulaşabileceğiniz markalardan eşdeğer nitelikteki kıyafetlerle yapabilirsiniz.
Önemli olan renklerin ve modellerin birbiri ile uyumu. Ayrıca yine özel dikim yapan butiklerde de beğendiğiniz etek ve elbiseleri dediktirebilirsiniz.
Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder