Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chanel Haute Couture 2014-2015 Koleksiyonu

Paris Couture Haftası’nda Chanel’in birbirinden iddialı tasarımları yine muhteşemdi. Modanın duayenlerinden olan Karl Lagerfeld, birbirinden eşsiz tasarımları ile yine farkını ortaya koydu.
Chanel 2014 Fall Couture Koleksiyonu bembeyaz eşsiz bir podyumda moda severlerin beğenisine sunuldu. Koleksiyondaki her bir tasarımın binbir emekle hazırlandığı gözlerden kaçmadı.

Defile, mankenlerin ilginç saç tasarımlarıyla da dikkat çekti. Kirpi şeklinde havalandırılan saçlar özgürlüğün ve sıradışılığın da ruhunu koleksiyona yansıttı. Ayrıca kurdelalı bilekten bağlanan rahatlığı simgeleyen sandaletler de dikkatimizi çeken şıklıktaydı.
Chanel 2014 Fall Couture Koleksiyonunda kristal işlemelerin ışıltısı göz kamaştırdı. Işıltı Chanel’in koleksiyonunda öne çıkan faktör oldu. A kesim etekler ve üst gruplar, trapez şekiller, gold ve silver işlemelerle omuzlardaki keskin hatlar koleksiyonda özel işçiliklerle karşımıza çıktı. Bize göre koleksiyonun ana cümlesi “çok şık” tı.
Elbiselerle aynı kumaş ve tasarıma sahip çantalar kıyafetle tam bir uyum içerisinde kombinlenerek sunuldu. Chanel her koleksiyonu ile adından söz ettirmeyi yine bu defilesinde de başaracağa benziyor.
Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder