Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DKNY 2014 Ramazan Koleksiyonu

Dünyaca ünlü marka Donna Karan New York, Ramazan ayına özel bir kapsül koleksiyon hazırladı. Tasarımlar DKNY mağazalarında satışta!
Son zamanlarda markalar çıkışlarıyla şaşırtıyor. Tematik koleksiyonlara baktığımızda, temanın dışına çıkılabiliyor, o temaya eşgüdüm sağlayacak alternatif stilleri de aynı koleksiyon içinde yer verilebiliyor. İşte bunlardan birisi de DKNY 2014 Ramazan Koleksiyonu
Kısa bir süre önce açtığı websitesi ve mağazalarla Ortadoğu’da yatırım yapmaya başlayan DKNY, bu hamlesini büyüterek bir de Ramazan Koleksiyonu oluşturdu.
Ünlü marka bu kapsül koleksiyonun tanıtımında, Ortadoğu’nun popüler moda isimlerini kullandı. Los Angeles, Kuveyt ve Iran’da moda editörlüğü yapan Yalda Golsharifi ve Dubai tabanlı tasarımcı ve televizyoncu Tamara Al Gabbani, Ramazan Koleksiyonu’nun yüzleri oldu. İkilinin fotoğraf çekimini Arap fotoğrafçı Saeed Al Khalifa Dubai’de gerçekleştirdi.
Bu yenilikçi koleksiyonuyla da müşteri demografisine uygun değerlerde, stil denemelerini cesaretle gerçekleştirdi. Ortadoğu’lu kadınlar daha çok muhafazakar bir çizgiyi benimsemekle birlikte, aynı zamanda modern giyim stilini benimseyenlerle de çoğunluk arz etmekte. DKNY bu çizgiyi ortaya koyarak, koleksiyon içinde farklı anlayışlara da fırsatlar sunmakta.
DKNY 2014 Ramazan Koleksiyonu, kendine has bir koleksiyon. Hiçbir modelinde aşırılık yok, sadece stil farkı var. Muhafazakar kadınların zevkine hitap ettiği gibi, daha modern kadının beğenilerini de dikkate almış bir koleksiyon. Bol, uzun elbiseler, belden kuşaklarıyla derli toplu olmaya özen göstermiş, klasik aynı zamanda vintage değerlerini taşıyan masum, kadınsı ifadelerin bir yorumu olarakta karşımıza çıkıyor. Beyaz kıyafetleri, muhafazakar yapının biraz modernize edilmiş stilleri olarak da görebiliriz. Şık, zarif ve iddialı elbiseler olarak gardıroplarınızda yer alabilir
Koleksiyonda yer alan günlük elbiselerde daha modern bir yorum görüyoruz. Zevkler ve renkler tartışılmayacağına göre, bize düşen de beğenilerimizin ışığında DKNY 2014 Ramazan Koleksiyonu’ndan seçimimizi özgürce yapmaktır. Bizim favorimizin ise vintage elbiselerolduğunu söyleyebiliriz.
Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder