Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Muhafazakar Giyim’in Yeni Markası: Vurgu Luxury


Vurgu Luxury 2014 Yaz Koleksiyonu

Tesettür giyim sektörüne yepyeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayanVurgu Luxury, sıradanlıktan sıkılmış kadınlara, yeni bir tarz ve stil oluşturmaları için onlarca seçenek sunuyor.
Özgün tasarımlarla trend ve sıra dışı ürünlere sahip Vurgu Luxury, tesettür giyim dünyasının en yeni adreslerinden biri. Şehir hayatının getirdiği stres ve gerilimi, kendine özen göstererek üzerinden atmaya çalışan kadınlara modern ve rahat alışveriş imkanı sunan Vurgu, kendini şımartmak isteyen kadınların tercihi olacak.

Asaletinize “Vurgu” Yapın

Vurgu Luxury, kadının kendini yenileyebileceği, mutlu hissedebileceği ve ruhunu ifade eden stilini oluşturabileceği yeni dünyası… Özellikle gençlerin de dikkatini çekmeyi başaran Vurgu Luxury diğer klasik markaların klasik tasarımlarından sıkılan müşteriler için bulunmaz bir fırsat niteliğinde. Yılların tecrübesini yepyeni bir marka ile koleksiyonundaki tüm ürünlere yansıtan Vurgu Giyim kumaşından tasarımına, dikiminden işçiliğine kadar kalitede üstün özelliklere sahip olduğunu tüm parçalarında gözler önüne seriyor.
Vurgu, daha ilk koleksiyonuyla monotonluğu değil, özgünlük anlayışını moda trendlerine taşıyacak gibi görünüyor. Pardesüler, kaplar, tunikler, abiyeler, etek ve bluzlarda sadelik hakim olmakla birlikte, lokal ayrıntılarla da hareketlilik oluşturulmuş

Türkiye ve Ortadoğu’da “Vurgu”

Vurgu Luxury, elegant giyim stiline sahip kadınların gözüne ve gönlüne hitap edecek nitelikte ürünleriyle hem Türkiye’de, hem Ortadoğu’da birçok satış noktasıyla şimdiden etkisini hissettiriyor.
Vurgu, lüks olduğu kadar kaliteli modelleriyle uzun ömürlü tasarımların da adresi… Yeni bir marka olarak Vurgu Luxury; ölçülü giyinen kadınların asaletine “vurgu” yapacağa benziyor.
Vurgu Luxury Facebook


Vurgu Luxury Instagram
Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder