Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Çok Üşüyenler İçin Sıcacık Kombinler

Kış geldi, soğukları artık iliklerimize kadar hisseder olduk. Siz de benim gibi çok üşüyenlerden misiniz? Kat kat giyindiğiniz halde ısınamıyorsanız bugüne özel hazırladığım kombinler tam da size göre. Kahvenin her tonunu sonbahar ve kışa yakıştırıyorum. Özellikle kahverengi etek ve hırka muhakkak gardropların bulunması gereken parçalarından. Peki bu özel rengi hiç çimen yeşili ile birlikte düşündünüz mü? İşte birbirine en çok yakıştırdığım iki özel renk.


İtiraf edeyim bu kombindeki eteği çok seviyorum. Keşke Türkiye'de tasarımcılar ve markalarda böyle bir eteğe denk gelip alabilmiş olsaydım. Siyah etek hepimizin kurtarıcı parçalarından. Ekru bir kazakla da bu günlerde birbirine ne de güzel yakışıyor. Kazakta kedi olursa kombin daha da keyifli hale geliyor : ) Kareli desen sizi genç göstereceğinden kaban tercihimi özellikle bu modelden yana kullandım.

Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun deriz bazen. Kırmızın cazibesini sever, enerjisini yansıtmak isteriz. Benim de enerjik bir günümde hazırladığım kombine konu olan renk, kırmızı oldu. Özellikle böyle bir kombini genç kızlarımıza öneriyorum. Kırmızı kareli etek ve kot gömlek birbirine gerçekten güzel yakışıyor. Sırt çantası ve kırmızı botlar ise kombinin ilham veren parçaları.

Siyah deri etek iddialı. Akşam yemeklerinizde ya da özel bir arkadaş toplantısında tercih edebilirsiniz. Siyah gri ve saksın birlikte uyumunu bu kombinde görmeniz mümkün. Eşarptaki desenler ise kombinimizin hareket noktası.

Türkan Eraslankılıç

3 yorum :

  1. kombinlerdeki parçaların markalarını da paylaşsını, temin açısından iyi olurdu. böyle sadece burada görmekle yetiniyoruz :(

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel hepsi sizde çok güzel giyiniyorsunuz

    YanıtlaSil