Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sonbahar Kış Demeyin, Yeni Kombinler Deneyin


Yeni sezonun bir ucu sonbahar, bir ucu kış. Sezon boyunca birbirinden farklı kombinleri sizlerle paylaşacağım. İşte özel şıklığı oluşturun farklı parçaların bir arada yorumlandığı şık kombinler.
Yünlü klasik pileli bir etek, üzerine ince ve sade bir triko kazak, yine onun üzerine de gece mavisi kaban ile birbirini tamamlayan bir kıyafet. Maskülen bir ayakkabı, vintage bir eşarp ve çantayla kırkaltılardan kalan bir duyguyu yaşayabilirsiniz. Kullandığınız losyon İzmir geceleri olmalı.

Özenle seçilmiş parçalar.  Yine klasik bol bir etek. Yünlü bir manto ve klasik bir triko kazak bütünlüğünde, kırmızıdan narçiçeği ve açık pembeye kadar görsel zerafetle bütünlük içinde olan ten rengi ayakkabılara tanık oluyorsunuz.  Çanta ve eşarp  yine geçmişin estetiğini günümüze taşımıyor mu?


Lacivert kot, lacivert manto.  Spor puantiyeli şık bir tunik. Böyle bir uyarlamada  fuşya eşap ve çanta uyuyan kışı da uyandırırız temasıyla düşünülmüş bir kombin.

Bazen de insan modern bir mitolojinin içinde buluverir kendini. Bir ebru misali eteklere bürünüverir,  panço imajlı  bir mantoyla büyülü bir eda oluşturuverir.  Turuncu çanta, güderi botla ve diğer aksesuarlarla birlikte bu kombini üzerinde taşıyan sanki "bir varmış, bir yokmuş" bir masalın sultanı oluverir.

Bir sonbahar klasiği, yarım kollu yakası kürklü ve belden kemerli fermuarlı
trençkot. İçine bisiklet yaka triko kazak, taşlanmış kot pantalonla özgürlük arayanlar için, mavi babetler,  turuncu çanta ve bileklik. Eşarp yine vintage esintisi.

İddialı bir kombin; çingene pembesi asil duran kuşaklı bir manto. siyah, uzun ve büzgülü zarif bir etek, pembemsi bir bluz,  eşarbıyla, ayakkabılarıyla siyah deri çantasıyla sonbaharda, kışta, yaşam vardır dercesine. Duygularınızın zenginliğine işaret bir kombin.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder