Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yeni Sezonda Dünya Markaları


2014-2015 Sonbahar Kış Sezon Koleksiyonları arasında dünyanın en ünlü markalarının iddialı tasarımları ile bu ay sizlerleyim. Yeni sezonda dikkatleri üzerinde toplayan çekici desenlere ve güçlü modellere gelin birlikte bakalım.

Valentino


Yeni sezonda Valentino modelleri rafine bir şıklık sunuyor. İddialı pauntiyeler, feminen ruhu en iyi anlatan kelebek figürleri, manto ve pelerinlerdeki elegan duruş görülmeye değer. Şık elbiselerdeki değerli taşlar, ışıltısı ile kadınların ruhuna hitap edecek şıklıkta. Bu sezon  Valentino göz alıcı modellerle size göz kırpıyor.

Burberry

Özgürlük ruhunun, desenlerle muhteşem sunumu Burberry yeni sezon koleksiyonunda. Soyut ve etnik desenler, batik çiçek motifleri, suluboyua efektleri soğuk kış günlerinde enerjik görünümü ile ruhunuzu ısıtacak. Şiirsel bir anlatımla karşımıza çıkan uzun trençkotlar, müflon ceketler ve uçuş uçuş eşarplar kışa yeni bir anlam kazandırıyor.


Dolce&Gabbana

Sezonun en iddialı trendi “Masal Dünyası” en iyi Dolce & Gabbana koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Kırmızı başlıklı kız, Pamuk prenses, Uyuyan güzel, hepsi bir kış masalı rüyasında Dolce & Gabbana koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Doğanın her figürünü ustalıkla koleksiyonuna yansıtan marka, hayranlarına masal dünyasında büyülü yolcuğun garantisini veriyor.

Balmain

Koleksiyonda feminen detayların ustalıkla işlendiği, safariye çıkacakmış hissi veren asi tasarımlarla Balmain, eşsiz bir görsel şölen sunuyor. Beli etkin bir şekilde ortaya çıkaran korseler, deri ceketler, uçuş uçuş kürkler tasarımlarda dikkat çeken detaylar arasında. Militery trendine de vurgu yapan Balmain, ışıltılı detaylarla bu sezon beni kendisine hayran bırakan markalar arasında yer alıyor.

Celine

Sezonun öne çıkan örgü trendi, Celine koleksiyonunda baştan ayağa karşımıza çıkıyor. Siyah üzerine beyaz metalik düğmelerin konumlandırıldığı kabanlar bu kış tüm kadınların gözdesi olacak. Vahşi doğanın en iddialı deseni olan leopar, Celine manto modellerinde güçlü bir görünümde.

Hermes

Kendine güvenen kadının çizgisi olan minimal şıklık, bu sezon Hermes koleksiyonunda zirveye taşınıyor. Gardroplarınızda klasikleşen parçalar haline gelecek olan Hermes modelleri, modern ve elegan detayların usta zanaatkarın göz nuruyla  işlenerek tasarıma dönüşmesinin de bir kanıtı adeta.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder