Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2014-2015 Sonbahar Kış Renk Trendleri


Sonbahar-Kış sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Havaların soğuması ile birlikte hepimiz moda alışverişlerine çıkmaya başladık. Peki 2014-2015 sonbahar kış renk trendleri neler merak ediyor musunuz?
Stil sahibi olmak ve şık bir görünüm için sezon trendlerini uygulamak ne kadar önemliyse, inanın sezon renklerini kullanmak bir o kadar önemli. Yeni sezonda sizleri hangi moda renkler bekliyor. Tüm detaylarıyla incelediğimizyeni sezon renklerini biz çok sevdik. Bakalım sizler bu renkleri sevecek misiniz?
Sangria

Kırmızının her tonunu seviyoruz. Özellikle serin havalarda enerjik kombinlerin kontrast tonu olarak sangria kırmızısı, bu sezon trendler arasında karşımıza çıkıyor. Renk, koyu pembe tonundan esinlenerek kırmızıya çalan çok özel bir ton. Sangria kırmızısını gençlerin çok seveceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Aurora kırmızısı

Kırmızıyı sevenler, sezonun ikici trend rengi aurora kırmızısına bayılacak. Gündoğumu anlamına gelen bu özel renk, egzotik havası ile kombinlerin iddialı tonları arasında kendisine yer buldu. Ayrıca aurora kırmızısı sadece kıyafetlerde değil, aksesuardan ev tekstiline kadar birçok yerde karşımıza çıkıyor.
Puslu leylak

Sezonda iki iddialı renk olan kırmızıdan sonra, naif ve nostaljik görüntüsü ile puslu leylak, sezonun renk trendleri arasında. Mor tonlarını her sezon sevenler için, romantik görüntüsü ile puslu leylak kombinlere konuk olmaya geliyor. Feminen görüntü etkisini, daha soft etkilerle ortaya çıkaracak olan bu rengi çok seveceksiniz.
Parlak orkide

Orkide moru son birkaç sezondur herkesin gardobunda. 2015 sonbahar kışla birlikte orkide moru daha parlak tonlarda karşımıza çıkıyor. Sofistike kombinlerin aranılacak rengi olan orkide moru, tüm markaların koleksiyonlarında en özel tasarımlarda hayat buluyor.
Servi yeşili

Yeşil sevenlere müjde. Sezonun trendleri arasında tek yeşil tonu olan bu renk, adını bir ağaçtan alıyor. Doğanın içinde barındırdığı tonlar arasında bu sezon modacılara ilham olan servi yeşili, ekrular ve tabalarla size çok şık kombinler vaad ediyor.
Canlı kobalt

Pembe kadınlar için ne kadar özelse, mavi de aynı derecede sevilen renkler arasında. Üstelik bu sezon kobalt mavinin en canlı tonu trendler arasında. Canlı kombinlerinizde bu rengi özellikle tercih edebileceğiniz gibi, daha mat tonlardaki kobalt maviyi de kombinlerinizde kullanabilirsiniz
Alüminyum grisi

Soğuk havalarla birlikte koyu renklerle alternatif olan gri, bu sezon hafif beje yakın tonuyla bizimle. Kombinlerinizde diğer renklerle çok kolay kombinleyebileceğiniz bu renk, özellikle sonbahar mevsiminde daha ön planda yer alıyor.
Buğulu sarı

Sararan yaprakların en güzel tonları arasında yer alan buğulu sarı, kombinlerde diğer tüm koyu renklerle kontrast sağlamak için sizinle. Özellikle desenli kumaşları sevenler, bu sezon bu renkle fazlasıyla karşılaşacak. Sarı ayrıca güneşin enerjisini de üzerinize yansıtacak.
Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder