Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Her Duyguda, Her Renk Kombinler

Güne ilk uyandığımızdaki ruh halimiz, tüm günümüzde etkili olur. Özellikle o güne dair seçeceğimiz kombin renkleri ve parçaları, sabahki ruh halimizin etkisi altında kalır. O yüzden güne her zaman enerjik kalkın. Kendinizi motive edin ve gülümseyin.  Ben de mavinin pozitif etkisini ilk kombinimde yansıtmak istedim. Sizler de güne mavi desenli kabarık bir etekle başlamaya ne dersiniz?


Madem güne kabarık eteklerden başlamayı planladık, mavi o günkü ruh halinizle uyumlu değilse, gri puantiyeli bir eteği düşünür müsünüz? Çalışan kadınlar için gri her zaman kombinlerin öncelikli renkleri arasında gelir. Griyi peki yeşille kombinlemeyi hiç düşündünüz mü? İşte size gri ve yeşilin muhteşem duygu atmosferindeki uyumu.




Kalem etekleri kadınlara çok yakıştırıyorum. Özellikle zayıf kadınlar için kalem etekler, doğru kombinlendiğinde özenli şıklığın da adresi olmakta. Soğuk havalarda koyu renklerden vazgeçmem derseniz bordoyu önerebilirim. Peki bordonun keskin renk ahengini, su yeşili ile yumuşatmaya ne derseniz. İşte iki rengin muhteşem uyumu ve zarafeti.


Sonbahar deyince ilk akla tabalar geliyor. Sararan yaprakların renkten renge büründüğü bu mevsimde, ben de kombinimde bu özel rengi kullanmak istedim. Tabanın her tonu bence soğuk havalara yakışıyor. Özellikle çanta ve ayakkabılarda bu rengi daha fazla kullanıyorum. Peki sizin bugünkü ruh halinizle uyumlu renkler ve kombinler neler. Merak ediyorum doğrusu.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder