Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tugba Venn 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Tesettür giyim markaları arasında Tuğba Venn her sezon birbirinden iddialı koleksiyonları ile tüm kadınların gönlünü fethediyor. Tuğba Venn 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu şık ve zarif duruşların yanı sıra vintage esintileri de yansıtıyor. Modern şıklığı en sade modellerle yansıtan marka, sezonda en çok aranılan markalar arasında yer alacak.


Çalışan kadınlar için minimal şıklık, zarif ve mütevazi duruş kombinlerin ana temasıdır. Özellikle kendine güvenen kadın imajını tasarımlarında yansıtan Tuğba Venn, dış giyimde de başarılı modellerle bu sezon iddialı markalar arasında.



Koleksiyonda sezon trendi ekose kumaşın modern tasarımlarda yansımaları dikkat çekiyor. İster 20'li yaşlarda olun, ister 30'lu yaşlarda olun Tuğba Venn 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunda muhakkak kendiniz için bir model bulabileceksiniz.


Koleksiyonda sade abartısız pardesü ve kaplar, blazer ceketler, zarif detaylarla dikkat çeken elbiseler öne çıkan parçalar arasında. Tuğba Venn klasik çizgileri mükemmel tasarımlarla buluştururak sezonda sevdiğim markalar arasında yer aldı.


Tuğba Venn yeni sezon modellerinden siz en çok hangisini beğendiniz?

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder