Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Setrms 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Setrms yeni sezonda yine çok iddialı. Setrms 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu, tüm kadınların stil ihtiyaçlarına cevap verecek çok şık tasarımlarla sizinle. Çalışan kadınların stil arayışlarına fazlasıyla cevap veren Setrms, tasarımlarında modern çizgileri ustalıkla kullanmakta.

SETRMS, kendine özgü tasarımlarıyla her sezon özenle hazırladığı koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. SETRMS'in 2015 Kış koleksiyonu, usta tasarımcıları elinde özenle hazırlandı. Kaliteli kumaşlar, usta tasarımcıların elinde detaya verilen önem ve dikişteki özenle; sanata dönüştü. SETRMS'in başarısı, ürettiği kıyafetlerin gururla ve keyifle giyilmesinde saklı yada müşterilerinin aldığı övgü

2015 Kışında tasarım ve kalitesinden yine söz ettirecek olan SETRMS'te, kışa özel keçe, deri ve özel baskılı kumaşlar, parça kumaşlarla oluşturulmuş kombinasyonlar, asimetrik kesimler ön planda.


2014 yazında ön planda olan fuşya tonlar, 2015 kışında yerini leylak tonlara bırakıyor. Saks renklerin ön planda olduğu koleksiyonda, siyah her zamanki hakimiyeti ve asiliğini koruyor.





Dünyaca ünlü kumaş fabrikalarında yalnızca SETRMS müşterileri için dokunan özel kumaşlar ile SETRMS kendine özgü modern çizgisini bu kışta yansıtıyor. Sade ve şık tasarımlara koleksiyonunda yer veren SETRMS, yün oranı yüksek hafif kumaşlar ile SETRMS'i tercih eden hanımefendilere dilediklerince bir zarafeti sunuyor.


SETRMS bu başarısını kalite,özgün tasarım,müşteri memnuniyeti ve sürekli yeniliğe borçlu olduğunu her zaman dile getirmektedir.



Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder