Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Siyah Elbise Modelleri


Siyah her zaman asil, her zaman zarif. Her kadının vazgeçilmezi ise siyah elbise modelleri. Yaz kış fark etmeden zamanın ve mekanın ruhuna göre siyah elbiselerimizi giyeriz. Ben her zaman tüm kıyafet seçimlerinizde sade şıklıktan yanayım. Tesettürlü bir kadın sadeliği kendine misyon edinerek, stilini belirlemeli. Emin olun şık ve detaysız kombinler, sizi daha trendy gösterecektir. Rahat ve bol formlardaki bu elbise ayrıca çok asil ve zarif.


Klasik dar kesim elbise modelini, zayıf kadınlara öneriyorum. Belindeki kemer detayını çok sevdiğimi söyleyebilirim. Klasik bir stiletto böyle bir kombinde şık duracaktır. Ayakkabınızı siyah seçtiğinizde, şal ya da eşarbınızı asla siyah seçmeyin. Kombinde renk dengesi olması için farklı kontrast renklerde istediğiniz rengi şal ya da eşarbınızı seçebilirsiniz.




Kış gelmesi ile örme kumaşlar tüm kıyafetlerimize yansıyor. Ayrıca 2014 2015 Sonbahar Kış sezonunda örmelerin çok  önemli trendler arasında olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Önü daha kısa olan böyle bir elbiseyi, uzun çizmelerinizle tercih edebilirsiniz. Model biraz dar kalıp olduğundan böyle bir modeli daha zayıf kadınlara öneriyorum.


Zarafeti simgeleyen bir başka siyah elbise daha. Kollarının file olması ve yakasının fazla açık olmasından dolayı, bu tarz bir elbiseleri kadınlar arası özel programlarınızda tercih edebilirsiniz. Siyahın asaleti ile şıklığınızı konuşturun derim.


Satenin ışıltısı elbisenin albesi ile muhteşem bir uyum içerisinde. Tesettürlü kadınlar için böyle kısalıkta bir elbise asla tavsiye etmiyorum. Siz kendiniz için düşünürseniz, daha uzun formlardaki modelleri değerlendirebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder