Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tdee Consept


Tdee Consept 2014-2015 yeni sezon koleksiyonu birbirinden şık ve iddialı tasarımlarla ölçülü giyimi tercih eden kadınların beğenilerine sunuldu. İtiraf edeyim koleksiyonu ilk incelediğim de biraz şaşırdım. Tesettür giyim markaları arasında, tasarım gücü olan modellerin fazla olmaması, Tdee Consept markasını benim için daha özel kıldı diyebilirim.


Bir ortama ya da organizasyona gittiğinize benzer birçok modeli yan yana görebiliyorsunuz. Eğer kimse ile benzer olmak istemiyorsanız, Tdee Consep modellerine muhakkak göz atmalısınız. Deri detayların öne çıktığı modellerde rahat formlar kadar, feminen algıları olan modeller de dikkat çekiyor.




Koleksiyondaki iddialı modelleri günlük giyiminizde tercih etmek istiyorsanız muhakkak bir dış giyim giymelisiniz. Tesettürlü kadın dışarıya yansıttığı imajla, fikri bakış açısını da gösterecektir. Bir kadın hem ölçülü, hem de şık giyinebilir.


Özellikle en sağdaki siyah deri elbiseyi inanılmaz sevdim. Bu tasarıma baktığımda gerçekten çok özel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum. Tabi böyle bir kıyafeti özel bir organizasyonda giyerim. Günlük olarak düşünbileceğim bir tasarım değil.


Hardalın diğer renklerle muhteş uyumunu bu modellerde görüyorsunuz. Hardal panço estetik durururken, hardal siyah deri detaylı tunik ise oldukça zarif. Bu mode şık bir kalem etekle muhteşem bir kombin olacaktır.


Tdee Consept modelleri bu sezon dolaplarınızda muhakkak yer almalı. Stilinizle farklı ve özenli bir görünüş istiyorsanız, Tdee Consept modellerini alıcı gözüyle incelemenizi tavsiye ederim.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder