Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2017 İlkbahar Yaz Trendleri



2017 İlkbahar Yaz koleksiyonları, doğanın enerjisinden ve renklerinden ilham alırken tüm kadınların favorisi olan trendler de yeniden karşımıza çıkıyor. Geçmişin etkilerini görürken, daha iddialı ve modern dokunuşlarla yorumlanan tasarımlar, bu sezon tüm kadınların vazgeçilmezleri arasında olacak.

GÖMLEK ELBİSELER

Biz kadınlar için tunikler, pantolon kombinlerinin en önemli parçası. Özellikle bu yaz beyazın masum rengiyle gömlek elbiseler, tuniklerin yerini almaya aday. Kot pantolon kombinlerinden vazgeçemeyenler için bu trend, stil şıklığının anahtarı diyebiliriz.





RENKLİ ÇİZGİLER 

Yaz gelince daha zayıf görünmek ve zerafet sahibi olmak için, bir çok stil tüyolarını uygulamaya başlarız. Özellikle boyuna çizgili desenler, tüm kadınların ilk uyguladığı yöntem. Bu sezon tüm çizgililer renkleniyor. Güneşli günlerin enerjisi, renkli çizgililerde kendisine hayat buluyor. Siz de daha zayıf görünmek ve zarif olmak için bu trendy gardorplarınıza hemen ekleyebilirsiniz.



SARININ HER TONU 

2017 yılında hangi rengi giymeliyim diyen tüm kadınlarına, sarının her tonunu öneriyoruz. İlkbahar yaz kombinlerinde, renklerin albenisini sevenler için sezon trendi sarılar, sezonun iddalı tasarımlarıyla çabasız bir stilin adresi olacak. 



TRENÇKOT SERÜVENİ 

İlkbahar ve sonbaharın serin havalarında trençkotlar tüm kadınların favorileri arasında. 2017 yılında treçkotlar, modern tasarımlarla trend olarak karşımıza çıkıyor. Her sezon gardropların vazgeçilmezi olan trençkotlar, özel tasarımlarıyla bu sezon göz dolduruyor.



SAFARİ RUHU 

Military trendi geçen sezon vitrinlerde kendisine yer bulurken, bu sezon safari ruhu ile karşımıza çıkıyor. Haki renk tonları, safari modelleriyle hem günlük hem spor parçalarla yaz şıklığının alternatif kombinlerini oluşturuyor. Sezonun en trend tasarımları, safari kombinleri ile vazgeçilmezlerden olacağa benziyor.



VAZGEÇİLMEZ DESENLER

Tek renk baskın kombinleri, yerini rengarenk desen armonisine bırakıyor. Dünya markaları her sezon desenleri, trendlere taşırken 2017 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında konforu da beraberinde getiriyorlar. Sizler de desenleri seviyorsanız, şıklığınızda sizi temsil eden desenleri tercih edebilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder