Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yeni Sezon Trendlerinden Hangileri Size Uygun?


2014-2015 Sonbahar Kış sezonu başladı. Yeni sezonla birlikte trendler, sezon alışverişlerinizde muhakkak aklınızda bulunsun. Tabi her trend size uygun olmayabilir. Sizin için ölçülü giyime uyarlanabilecek yeni sezon trendlerini araştırdık. İşte, stilinize etki edecek sezon trendleri.

Renk Blokları

Enerjik renkler sadece yaza özel değil. Bu kış, canlı renklerin birbiri ile en uyumlu renk geçişleri, trendler arasında karşımıza çıkıyor. Sezonun en dikkat çekici renklerini yan yana görmeye, şimdiden hazır olun!

Örgüler

Değişen mevsim dengeleri ile birlikte kışlar daha soğuk geçiyor. Siz de çok üşüyenlerdenseniz, trendler arasında yer alan örgüler imdadınıza yetişecek. Üstelik baştan ayağa örgü giymek, stilinizi bir adım öne taşıyacak.

Kürk

Sahte kürk trendi, geçen kış tüm moda severlerin ilgi odağı oldu. Kürkler, bu sonbahar kış sezonunda da popülerliğini sürdürüyor. Bu kış kürkler gösterişli, havalı ve zengin duruşlarıyla herkesin dolaplarında kendisine yer bulacak.

Askeri

Maskülen bir stilin en önemli temsilcisi militer giyim. 2014-2015 kış sezonunda askeri kıyafetler, maskülen stili seven tüm kadınlar için önemli trendlerden. Kamuflaj desen, haki renk, askeri kesim ceket ve pantolonlar öne çıkan parçalardan.

Hayvan Desenleri

Tasarımcıların hayal dünyası doğa ile kendisine yön buluyor. Hayvan desenleri ise her sezon muhakkak tasarımcılara ilham kaynağı olmakta. Leopar, öne çıkan desenlerden. Doğadan etkileniyorsanız, bu trend tam da size göre.

Altın Metalik

Bu sezon podyumların en dikkat çeken renklerinden birisi altın metalik oldu. Üstelik bu renk karşımıza her kıyafette ve aksesuarda çıkıyor. Stilinizle ışıldamak istiyorsanız bu trendi muhakkak yakalayın.

Pelerin ve Pançolar

Dış giyimde klasik kabanlardan sıkılanlara müjde. Bu sonbahar pelerinler ve pançolar sezon trendleri arasında en sevdiklerimizden oldu. Rahat ve ölçülü giyime özen gösteren tüm kadınlar, pelerin ve panço bu sezon sizleri bekliyor.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder