Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Burçlara Göre Renkler ve Stil Önerileri


Hanımlar için burçların ayrı bir yeri var. Karakterler, renkler, duygular bazen burçlara göre yorumlanır. Ben de biraz eğlence olsun diye, burçların renklerini ve kombinlerini araştırdım. Ortaya farklı ve eğlenceli bir yazı çıktı. Bakalım siz beğenecek misiniz?



Koç Burcu
Cesur, enerjik, mutlu ve özgürlüğüne düşkün olan koç burçları, aynı zamanda aceleci ve çocuksu tavırları ile herkes tarafından sevilirler. Heyecanlı ve aceleci davranışları yüzünden, çokta sabırsız olduklarını söyleyebilirim. Koç burcunun renkleri turuncu, sarı ve kırmızıdır. Özellikle bu renkleri diğer renklerden çok seven koç burçlarına kombin tercihlerinde önerim, bu renklerden birini kullanırken aksesuar tercihlerine dikkat etmeleri. Canlı renkler kombinlenirken daha sade aksesuarlar kullanılmalıdır. Kışa özel kombinlerinizde, kırmızı ve siyahın da koç burçları için uyumlu olabileceğini söyleyebilirim.

Boğa Burcu
İradeli, sabırlı, sıcakkanlı ve arkadaşları tarafından çok sevilen boğa burçlarının, estetik algıları da oldukça yüksektir. Boğa burçları, özellikle güven veren tavırları ile arkadaşlıkları çok güçlüdür. Bazen inatçı tavırları olsa da, boğalar huzur veren tavırları ile arkadaş ortamlarında oldukça sevilirler. Boğa burcunun rengi açık mavi, yeşil, kahverengi ve pembedir. Renklerden de anlaşılacağı üzere enerjik sıcakkanlı yapıları, boğa burçlarının renk seçimlerine de yansımaktadır. Boğa burçlarına önerim, sonbahara özel kahverengi kombin tercihlerinde, muhakkak pembe ya da fuşya tonlarını kullanmalarıdır.
İkizler Burcu
İletişim yönleri kuvvetli, mantıklı, konuşkan ve okumayı çok seven ikizler burçları, aynı zamanda ikna yetenekleri de oldukça güçlüdür. Her konuda çabuk düşünerek çabuk karar verebilirler. İkizler burcu arkadaşlarınızla bir ortamda hiç sıkılmazsınız. Eğlenceli ve esprili tarafları ile, onların yanında hiç canınız sıkılmaz. İkizler burcunun renkleri sarı, mavi ve gridir. Özellikle yaz mevsiminde sarı rengini ikizler burcunda fazlasıyla görmekteyiz. Sonbahar ve kış mevsiminde ise, mavi ve gri tonları çok özel parçalarla kombinlenirse, ortaya elegan bir görüntü çıkacağının garantisini verebilirim.
Yengeç Burcu
Fedakarlık dendiğinde, akla ilk gelen burçların başında yengeçler gelir. Özellikle evcimen özellikleriyle, annelik duyguları oldukça yüksektir. Pozitif davranışları her zaman seven yengeç burçları, bazı zamanlarda melankolik ve duygusal iniş çıkışlar da yaşayabilirler. Anlık sinirlenme, ya da anlık sevinç gösterilerinin arasında zaman farkı oldukça yakın olabilir. Bir an ağlarken, bir an gülebilirler. Yengeç burçlarının rengi mor, siyah ve mavidir. Morun huzur veren bir yapısı olduğundan yengeçler, kombinlerinde ve evlerinde bu rengi fazlasıyla kullanırlar. Özellikle kış aylarında siyah kombinleri çok seven yengeçlere önerim, bu sezona özel kobalt mavi ile kombin yapmalarıdır.
Aslan Burcu
Lider, sevecen, güven veren yapıları aslanların en belirgin özellikleri arasında gelmektedir. Yönetilmekten hiç hoşlanmayan aslanlar, liderlik özelliği ile her konuda yönetimi ele alırlar. Bu karakterleri ile aslanlar, özellikle yönetici pozisyonunda çalışmayı severler. Aynı zamanda dürüstlükleri ve mert davranışları, aslanların en belirgin özelliklerindendir. Altın rengi, sarı ve turuncu aslanlarla özdeşleşen renkler diyebilirim. Gold özellikle aslanlar için en çok tercih edilen renklerin arasında gelmektedir. Her renkle çok uyumlu olan bu rengi, sonbahar ve kışa özel farklı birçok renk kombinlerinde kullanabilirler.
Başak Burcu
Başak denildiğinde ilk akla gelen özgülüklerine düşkün olmalarıdır. Maceracı ve enerjik olan başaklar, seyahat etmeyi ve yeni yerleri keşfetmeyi çok severler. Başak burçlarında aynı zamanda mükemmeliyetçi bir yapı da vardır. Bu yüzden her konu üzerinde titizlikle düşünerek, ortaya her zaman en iyi ve en mükemmeli çıkarmaya çalışırlar. Başak burçlarının rengi kahverengi, gri ve mavidir. Yazın mavi rengi çok tercih eden başaklar için, kış geldiğinde gardıroplarında kahverenginin yoğunluğu her zaman fark edilir. Başaklar için kahverengiyi turkuazla kombinlemelerini öneriyorum. Bununla birlikte enerji taşlarından yapılmış aksesuarları da kışa özel tercih edebilirler.
Terazi Burcu
Teraziler dengeli ve adaletli olarak bilinirler. Ama bu dengeli halleri kızdırıldıklarında, bazen tam tersine de dönebilir. Sevecen ve enerjik olan teraziler için hayat, her zaman neşeli ve pozitif geçmelidir. Güven duygusu yüksek olan terazi burçlarında, ortaklık ve işbirlikleri her zaman yapılabilinir. Aynı zamanda entelektüel olan teraziler için, nerede sanatla ilgili bir olay varsa hemen ilgilenirler. Terazi burçlarının rengi açık mavi, yeşil ve pembedir. Özellikle pembe teraziler için enerjik görüntünün simgesidir. Teraziler için bu sezona özel, sezon trendi olan ıhlamur yeşilini kombinlerinde kullanmalarını öneriyorum.
Akrep Burcu
Kararlı, başkalarından kolay etkilenmeyen, son kararı her zaman kendisi vermeyi tercih eden akrepler, aynı zamanda sezgi güçleri çok yüksek ve sahiplenicidirler. Akrep burçları kapalı bir kutu gibidir. Ne zaman ne yapacakları, ya da bir konu üzerinde ne karar vereceklerini kestirmek çok zordur. Akreplerin en önemli özelliği ise, dostluk kavramını bilmeleri ve çok önem vermeleridir. Akrep burçların rengi açık mavi, kahverengi ve kırmızıdır. Özellikle akrepler için kırmızının apayrı bir yeri vardır. Akreplere önerim, sezon trendi olan bordo rengini kahverengi parçalarla kombinlerken bordonun canlı tonlarını tercih etmeleridir.
Yay Burcu
Felsefi, inançlı ve entelektüel yay burçları, aynı zamanda bir polyanna kadar iyimserdir. Bir olay karşısında her zaman olumlu ve pozitif bakarak, sonuçların olması için ellerinden gelen tüm çabaları göstermeleridir. Özellikle sportif yapıları olan yay burçları için güzellik, çok önemli bir kavramdır. Her zaman estetik olabilmek adına, tüm hayatları boyunca yaşam standartlarına dikkat ederler. Yay burçlarının en çok tercih ettiği ve sevdiği renkler ise siyah, mor ve mavidir. Siyah rengi, kışın özellikle çok seven yay burçlarına önerim, bu sezon siyahın yanında canlı renkleri de kullanmalarıdır. Özellikle morun canlı bir tonu kış için enerjik bir hava sağlayacaktır.

Oğlak Burcu
Disiplinli ve düzeli olan oğlak burçları, aynı zamanda güvenilir yapıları her zaman daha çok ön plana çıkmaktadır. Sorumluk dendiğinde öncelikle akla, oğlak burçları gelir. Ufacık bir organizasyonda dahi sorumluk bilinci çok gelişmiş olan oğlaklar için her şey, istisnasız düzenli ve tertipli olmalıdır. Bu yüzden her ayrıntıyı en ince detayına kadar düşünerek planlarlar. Duygularını çok yansıtamayan oğlaklar, çoğu zaman bu özellikleri yüzünden çekingen davranırlar. Oğlaklar için en önemli renkler ise mor, mavi ve siyahtır. Mavi ve siyahın muhteşem uyumunu yeni sezon için kombinlerinde kullanmalarını öneriyorum. Aynı zamanda siyahı morla da kullanabilirsiniz.
Kova Burcu
Sosyal, objektif ve iyimserliği her zaman ön planda tutan kovalar, aynı zamanda ileri görüşlüdürler. Kendi kararlarının doğruluğunu ispatlamak için her konu üzerinde titizlikle dururlar. Bilim adamlarının en çok koç burcundan çıktığı bilinmektedir. Tüm orijinal fikirlerin sahibi olan kovalar, dünyanın iyi bir yer olması için araştırmacıdırlar. Kovalar için renk dendiğinde lacivert, siyah ve mor rengini sayabiliriz. Her sezon lacivert rengi hanımlar için en çok tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Kovalar için ise lacivert, ilk tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Bu sezon karşımıza farklı birçok tonu çıkan lacivert sezonda yine en çok tercih edilecek renkler arasında olacaktır.
Balık Burcu
Merhamet balık burçların en belirgin özelliğidir. Her konuda duyarlı olan balıklar yardımsever ve sevecendirler de. İyi kalplilikleri ise sıcakkanlı yapıları ile birleşerek, arkadaş canlısı olarak herkes tarafından çok sevilmektedirler. Sevimli ve fedakar olan balık burçları, hassas yapıları ile sezgileri de  çok yüksektir. Balık burçlarının renkleri ise yeşil, mavi ve mordur. Özellikle çimen yeşili balıklar için en çok tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Hafta sonu gezi programlarında balıklara önerimiz, yeşil kombin ağırlıklı tercihlerine denim modelleri kullanmalarıdır.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder