Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Günlük Kombinler

Hergün kombin yapmak bazen çok zevkli, bazen de zor geliyor. Gardrobun önüne geçerek bugün ne giysem diye dakikalarca düşündüğümüz hepimizin olmuştur. Ben de bugüne özel seçtiğim kombinlerimle, sizin günlük kombinleriniz için fikir vermek istedim. Zebra desenli siyah beyaz pantolonu, beyaz uzun gömlek ve siyah yelekle giyme fikrine ne dersiniz.


Sonbaharla birlikte, sonbahar renklerine bürünmek isteriz. Bunlardan birisi de orange. Siyah klasik eteklerinizin üzerine beyaz gömlek giyerek sonbahar renklerinden bir hırka ile kombinlemeye ne dersiniz. Günün kurtarıcı parçaları arasında olan siyah etek ve beyaz gömlek birçok kombininiz içinde size ilham kaynağı olacaktır.



Kahverengi asil duruşu ve albenili renk tonu ile kışın favori renk gruplarından. Peki kahverengi klasik kesim bir eteği, yine içinde kahve tonlarının etkin olduğu desenli spor bir ceketle kombinlemeye ne dersiniz. Bu ikilide ekru çanta ve şal kahvenin baskın tonunu yumuşatacaktır unutmayın.


Yelekleri ben çok seviyorum. Özellikle uzun etek ve pantolonlarla kullanılan uzun  yeleklerin ayrı bir trendy görünüşü olduğunu unutmayın. Sezon trendi gri rengi, pileli etek ve yelekte kullanarak stil bir görüntü sağlamak istedim. Siz de bu sezon gardroplarınızda muhakkak yeleklere yer açın derim.

Türkan Eraslankılıç


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder