Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sonbahar Kombinlerinde Renk Tercihleri


Bazen renklerin enerjisini hissetmek isteriz. Saks mavisinin etek ve ayakkabıda hakim olduğu bu kombin, renklerin enerjisini fazlasıyla yansıtmakta. Keskin renkleri ekru ile yumaşatmayı seviyorum. Bu yüzden kazak tercihim ekrudan yana oldu. Spor havası olan kombinimde topuklu ayakkabı tercih ediyorum. Böyle bir kombin için düz taban klasik ayakkabı ya da spor bir botta giyilebilinir.


Balık etek formlarını seven tüm kadınların ilgisini çekecek bir kombin. Bordo bu sezon favori renklerim arasında. Gömlek tercihim modeli ile zarif ve eteklerle şıklık oluşturabilecek özel bir model. Bordo renklerin hakim olduğu bu kombinde tüm parçalar özenle seçildi. Sizler de bu kış muhakkak bordo parçalara yatırım yapın.



Pilili etekleri sevmeyenimiz yok. Özellikle siyah pilili etek sizi uzunca bir zaman stil görünmenizi sağlayacak. Ofis stilinizde değerlendirebileceğiniz bu kombinde siyah hakimiyetini kırmızı ile kırmak istedim. Baştan ayağa tek renk giyinmekten ziyade, araya kontrast tonlar kullanmanızı tavsiye ediyorum.


Pudranın hakim olduğu spor bir kombin. Kazak, etek ve topuksuz ayakkabı üçlemisini her zaman seviyorum. Bakalım sizler kış kombinlerinizde hangi renkleri ve parçaları kullanacaksınız.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder