Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lepor Desenli Çantalar



Günlük bir çanta herşeyi değiştirebilir. Özellikle leopar desenli son zamanların trendlerinde hit olan bayan çantaları herkesin favorisi. Leopar desenler vahşi bir hayvanın gücünü yansıtan bir imge. Leopar desenler kadın kıyafetlerinde moda olduğundan bu yana, sadece elbise, çanta ve aykkabıda değil, kadına dair takıda, aksesuarda ve bütün promosyon ürünlerinde bile görülür oldu. Kah bir çakmakta, kah bir anahtarlıkta, hatta bir şemsiyede, para cüzdanında, kalem ve defterlerde bile leopar desen kullanılır oldu. 


Leopar desenli kadın çantaları dünyanın bütün mağazalarında olmazsa olmaz bir ürün haline geldi. Çanta, ayakkabı veya herhangi bir aksesuarı seçerken o ürünün sade ve karmaşık desenler oluşuna göre de kıyafetimize dikkat etmemiz ve kombin estetiğine de uyumlu olması gerektiğini biliriz. Örneğin sadece pembenin hakim olduğu, kışlık kazak ve kaşe paltonun yanısıra fuşya bir  pantalondan oluşan kıyafete, leopar desenli  askılı bir çantanın uyumu feminen bir algıyı daha da pekiştiriyor. 


Eğer leopar desenli çantalar, imitasyon değilse, leoparın kendi derisinden yapılmışsa bu çantaya değer biçilemiyor, adeta müzelik bir parça olarak da algılanıyor. Çünkü deri, en kadim giyim kültüründe bir giyim malzemesi olarak kullanıldığı için, soyluluk olarak da algılanıyor. Ben gerçek hayvan derilerinin kullanılmasını asla onaylamıyorum.

İsterseniz leopar desenli çantaya eş olarak leopar desenli kemer ve ayakkabıyı da kıyafetinize ekleyebilir, kıyafetiniz için baskın bir leopar imgesi oluşturabilirsiniz. Hele şeker pempesini seviyorsanız, leopar desenli çanta ve akseuarlar şıklık ve sadeliğin yanısıra asil bir zerafeti üzerinizde taşıyorsunuz demektir.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder