Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tasarımlarda Renklerin Gücüne İnanır Mısınız?

Çok renkli bir dünyada yaşıyoruz. Bir kıyafet önce bize renkleriyle selam verir. Sonra stil belirir. Renk ve stil özel bir kumaş ve dikişle birleştiğinde biz kadınların beğenisini kazanır. Bugün size renklerin tasarım gücünün yansıtıldığı çok özel kıyafetlerin, albenili hallerini göstermek istiyoruz.


Bir ürünün, modeli, kullanıcı profili ve coğrafi değerleri göz önüne alınarak tasarlandığı gibi, o ürünün renk dengesi ve yansıması tasarım üzerinde en büyük etki olarak karşımıza çıkar. Renklerin gücünden etkilenen tasarımcılar ise, bazen koleksiyonlarını sadece renkler üzerinde değerlendirerek, modellerin albenisini bu yöne çeker.

Siyahın, beyazın, pembenin, morun, lilanın, sarı ve yeşilin bir dili olduğu kadar karma renklerin de bir orkestra ve senfoni uyumundaki ahenk kadar tasarımlarda en iddialı halleri ile hayat bulur. Çok renklilik, hoşgörü ve barışın bir ifadesidir. Rengarenk bir kıyafete bürünmüş bir insanın tebessüm etmesi ne kadar da hoştur. Bize göre çok renkli kıyafet tek kelimeyle içten bir gülümsemedir.


Her rengi istediğimiz gibi kullanabiliriz. Sıcak ya da soğuk olması önemli değil, sadece renklerin seçimi ve yerli yerinde kullanılması ustaca işlenmesi değerlidir. Böyle bir koleksiyonda renklerin tasarımlar üzerindeki etkisini göstermek istedik. Klasik alışılagelmiş koleksiyonlardan farklı bir ruha sahip olan bu modellerin sizlerin de ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder