Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ofis Stilinizde Tarzınızı Ortaya Koyun

Çalışan tüm kadınlar için, ofis ortamında seçtikleri kombin bir tarzı da yansıtacağından çok önemlidir. Kombinler ne çok rükuş, ne de çok sıradan olmalı. Ağırbaşlı bir eda içinde kendisini hissettirirken, kendine güvenen bir kadın imajını da yansıtmalı. İşte ilk kombinimi hazırlarken bu duyguları hissettim. Siyah ve grinin asil renk skalasına sığınarak, rahat ve şık bir kombini sizler için hazırladım.


Eğer koşturmacalı bir iş hayatınız varsa, etek yerine pantolonları tercih edebilirsiniz. Pantolonlar asla kot olmamalı. Bunun yerine ciddiyeti ve resmiyeti sergileyen kumaş pantolonlar, ofis stilinizde tercih edeceğiniz kumaşlar olmalı. Siyah ve ekrunun masum uyumuna bordo şal ekleyerek renkli bir dokunuş yapmaya ne dersiniz.
Siyah kalem etekler çalışan kadınları  kurtarıcı parçalarından. Özellikle gömlek ve bluzlarla şık bir kombine imza attığından, kalem etekler çoğu çalışan kadının tercihi. Floral desenlerin trendler arasında her daim var olması, bluz tercihimi bu desenden yana yapmamı sağlıyor.

2015 Sonbahar Kış sezon trendleri arasında yer alan alüminyum grisi, bu sezon ağırbaşlı tavrıyla dikkatleri üzerine topluyor. Ben de bu kombinimde grinin baskın naif dokusunu hissetmek istedim. Yine bir kalem etekte griyi tercih ediyorum. Gri ve saksı hiç birlikte denemediyseniz, bu kombinden ilham alarak hemen deneyebilirsiniz.

Sonbaharın en sevilen rengi olan kahverengiyi kışa taşımaya ne dersiniz. İşten baştan ayağa kahve tonlarının hakim olduğu bir kombin. Kahveye renk katmak isterseniz turuncu, saks, yeşil, bordo bir şal ya da çantayı ekleyebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder