Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Basenlerinizi Kapatacak Stil İpuçları


Fazla kilolarımız bizi üzen konuların başında gelir. Bazen ne yaparsak yapalım kilolarımızdan kurtulamayız. Bu durum ise tamamen bizi demorolize eder. Asla kilolarınızı kafanıza takarak kendinizi mutsuzluğa sürüklemeyin. Sağlıklı olmanın yolu kiloları vermek tabiki. Ama kilolarınızla da şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Bugün özellikle basen bölgesinden şikayetçi olan kadınlar için stil ipuçları paylaşacağım. İşte basenlerinizi kamufle etmek için yapmanız gerekenler.


İki parça giyinin ve üst gruba dikkat edin

Basenleri geniş kadınlar için tek parça bir elbise önermiyorum. İki parça giyinerek odak noktasını dağıtın. Özellikle etek, bluzlarınız ya da gömleklerinizde dikkati üst gruba toplamaya çalışın. Bunun için desenler, parlak kumaşlar, büyük kolyeler size yardımcı olacaktır.


A kesim etek giyin

Etek tercihlerinizi yaparken birkez daha düşünün. A kesim etekleri ilk duyduğunuzda belki tereddüt yaşayabilirsiniz. Emin olun doğru seçilmiş A kesim etekler, basenlerinizi kamufle edecektir. Tabi koyu renkleri seçmek şartıyla.


Kemerler en önemli aksesuar

Basenlerinizin fazlalığına karşılık ince bir beliniz varsa bunu avantaja çevirebilirsiniz. Dikkatleri belinize çekmek için muhakkak kemer kullanmaya özen gösterin.


Koyu renkli pantolonlar seçin

Fazla kiloların en önemli kurtarıcısı tabiki koyu renkler. Basenleri kamufle için üst gruplarınızı dikkat çekici modellerden seçerken, alt grup tercihlerinizde bunun tam tersini uygulamalısınız. Koyu renk pantolonları rahatlıkla giyebilirsiniz.


Uzun üst gruplar

Şık bir kombin yaptınız. Seçtiğiniz kombinde diyelim basenleriniz olduğundan daha fazla ortaya çıktı. Zamanınız yok ve hemen evden çıkmanız gerekiyor. İşte tam da bu zamanlarda kombinlerinizin üzerine atacağınız uzun üst gruplar beden dengenizi sağlayacaktır.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder