Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haftanın 5 Gününe 5 Ayrı Kombin


Hiç aynı anda bu hafta hangi kombinleri yapsam, diye düşündüğünüz oluyor mu? 5 kombini aynı anda düşünmek biraz zahmetli olsa da, ilham vermesi için 5 ayrı kombini bugün sizler için hazırladım. Haftanın ilk günü pazartesi için, özel toplantılarınız ve davetleriniz varsa ilk kombinim tam da bu anlar için kurtarıcınız olabilir. Şık bir etek, bluz ve kaban üçlüsü özel günlerin kurtarıcı parçaları arasında olmalı. Renk tercihi ise tamamen size kalmış.



Koşturmacalı bir gün geçirecekseniz salı gününe gri tonlarını kullanmaya ne dersiniz. Ofis stilinizde de giyebileceğiniz ikinci kombinimde, klasik bir tunik ve pantolon ikilisi ana parçalar arasında. Griyi lacivertle kombinlemek için, çanta ve ayakkabınızda bu renge yer verebilirsiniz. Koşturmacalı bir gün sizi bekliyorsa tercihiniz düz taban rahat botlardan yana olsun.


Kışın en çok tercih edilen rengi olan taba, çarşamba gününün kurtarıcısı olsun. Tabayı neyle kombinleyeceğim diye hiç düşünmenize gerek yok. Siyah bu rengin kurtarıcısı olarak kombinde ilk aklınıza gelen ton olmalı. Rahat formlardaki kemerli eteği, desenli bir bluzla tamamlarken uzun kollu siyah hırka kombinimin üçüncü parçası. Bu kombinde dikkat çeken parça ise taba ve siyah kontrast renkli özel çanta.


Spor bir şıklık arıyorsanız perşembe gününe özel bu kombini önerebilirim. Renkli tüm uzun kazaklarınızla kotlarınız, en uyumlu ikililer arasında. Ben kiremet tonlarında bir kazak ve eşarp tercih ederek, kot pantolonla bu kombini tamamlıyorum. Ayakabbı ve çanta ikilisini spor kombinlerinizde kullanabileceğiniz gibi, klasik kombinlerenizde de rahatlıkla giyebilirsiniz.


Cuma günleri de genellikle toplantıların bol olduğu bir gündür. Bu sebeple bu güne özel etekli bir kombin tercihim oldu. Siyah etek şıklığından vazgeçemeyenler için, bu özel kombin ilham alınası. Renkle hırka ise kombinin hareket noktası. Ayakkabıları da çok sevdiğimi ayrıca söylemek istiyorum.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder