Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Valentino 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


Dünya devlerinden İtalyan markası Valentino, 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile moda severlerin beğenisini kazandı. Sezona sayılı günlerin kaldığı şu günlerde, İlkbahar Yaz sezonunda bizleri nelerin beklediğinin büyük ipuçlarını, Valentino 2015 ilkbahar yaz koleksiyonunda görüyoruz. Enerjik bir yapınız var ve yazın enerjik giyinmeyi seviyorsanız, renkli bir ilkbahar ve yazın sizi beklediğini şimdiden söyleyebilirim.




Koleksiyonuna geneline baktığımızda baskın kontrast renklerin, otantik desenlerle karşımıza çıktığını görüyoruz. Özellikle son birkaç sezondur en sevilen desenler arasında yer alan floral desenler, Valentino yorumu ve çiçek motifleriyle bu sezon da bizleri beklediğini fazlasıyla gösteriyor. Ayrıca şeffaf transparan kıyafetler de bu sezon, Valentino koleksiyonunda fazlaca yer alıyor.



Modellerde nakış desenleri, uçuş uçuş şifonlar, pastel çizgilerin yorumu, su altı dünyasının desenleri, sezonun öne çıkan trendi olan kat kat etekler dikkat çeken diğer detaylar arasında. Ayrıca öne çıkan asimetrik kesimler, anahtar parçalar arasında yer aldı. Sizler de Valentino modellerini hayranlıkla bekleyenlerdensiniz işte Valentino 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu sizlerle.





Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder