Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ortama ve Zamana Göre Kombin Yapın


Kombinlerinize başlamadan önce, nerede ve hangi zaman dilimine göre giyineceksiniz onu düşünün. Mesala özel bir gündüz davetinde, yukarıdaki gibi kombin yapabilirsiniz. Özellikle bol formlardaki kabarık kloş etekler güzel bluzlarla özenli bir şıklığın da adresi oluyor. Kış günü açık giyilmez kuralını bir kenara bırakın ve ekruları gündeminize alın.




Gençler için özellikle kalem etekleri tavsiye diyorum. Daha zayıf olduklarından kalem etekler zarif ve spor duruyor. Tabi kalem eteklerinizi, spor parçalarla kombinlemeniz şartıyla. Kot detaylı kazak benim bu etek için seçtiğim model. Ayakkabıya bu kombinimde dikkat etmenizi öneriyorum. Sezonun en trend bu ayakkabı modelini, muhakkak sizler de kombinlerinizde kullanın.


Gömlekler, kot pantolonlar ve uzun hırka üçlüsünü en iyi bu kombinim ifade ediyor. Ben gri ve bordo üzerine kurguladım kombinimi. Siz her renk uzun tunik ve hırkalarınızı bir biri ile uyumlu hale getirerek kombinleyebilirsiniz. Bordo bot ise benim bu kombinde favorim.


Siyah etekler ekru kazaklar kombinlerin aranılan renk ve modellerinden. Böyle bir kombin tercihinizde şalınızı asla siyah seçmeyin. Muhakkak canlı farklı tonlarda kontrast bir renk seçmenizi öneriyorum.

Türkan Eraslankılıç

1 yorum :

  1. bu eteğe nasıl ulaşabirim acaba lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil