Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ekosenin Vazgeçilmez Yükselişi


Her sezon olmasa bile, muhakkak iki sezonda bir trendler arasında kendisine yer bulan ekose, bir klasik olarak moda severlerin en çok sevdiği desenler arasında bulunuyor. Ekose deyince aklımıza klasik renkler ve desenler gelse de, son yıllarda ekose ile birçok renk bağdaşmakta. Eğer siz de ekose sevenlerdenseniz muhakkak bu yazıma göz atın. Gadrobunuzdaki ekose modellerini de bir göz atmayı unutmayın. Bu bir kıyafet ya da aksesuar olabilir.


Genç yaşlı, kadın erkek fark etmeden herkesin gözdesi olan ekose desen, bu sezon da vazgeçilmez yükselişini sürdürüyor. 2014 Sonbahar Kış sezonunda sevilen trendler arasında olan ekoseyi, 2015 İlkbahar Yaz sezonunda da birçok markanın koleksiyonunda görmekteyiz. Moda avcılarının gözünden düşmeyen ekose, tüm gardroplarda kendisine bir parçada muhakkak yer bulacak.


Ekoseler deyince aklınıza sadece gömlek modelleri mi geliyor. Artık bu tabuyu yıkmanın vakti çoktan geldi. Ekose desenler farklı tasarımcıların hayal gücünde, biçim değiştirerek modellerde kendisine hayat buluyor. Peki kış boyu sevdiğimiz ekoseleri tam da bu ara mevsimde uygulamaya ne dersiniz. Uzun ekose desenli tuniklerinizi kotlarınızla kombinleyerek hemen işe koyulabilirsiniz. Pantolon ve eteklerde ekose desenleri kombinlerken, üst gruplarınızı tek renk tutmaya dikkat edin.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder