Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kahve Tonları Nasıl Kombinlenir?


Mevsim sonbahar ve kış ise kombinlerde ilk akla gelen renk kahve tonları oluyor. Doğanın yeşilden, kahvelere ve sarılara büründüğü bu mevsimler, kıyafetlerimizi de etkisi altına alıyor. Siz de kahve tonlarını benim gibi çok seviyorsanız işte en özel parçalarla birleştirdiğim birbirinden şık beş kombin. Kahve uzun bir kazak kış boyu işinize çok yarayacak. Altına kotlarla giyebileceğiniz bu uzun kazaklar, stilinizi de minimilize edecek.



Konu kahveler ise, kazaklar kadar kahverengi hırkalara da kış sezonunda ihtiyaç duyuluyor. En basit nasıl kombinlerim derseniz, işte çok klasik bir örnek size. Kahverengi uzun kazaklarınızın içine tercih edeceğiniz beyaz uzun gömlekler ya da bluzlar, size kolaylık sağlayacaktır. Hırkanızla aynı tonlarda pantolon tercihi renk bütünlüğü içinde zarif bir kombin oluşturmanıza olanak sağlayacak. Bu kombine renk hareketini turkuazdan yana kullanıyorum. Çanta ve eşarp tercihim bu renkten yana.


Kahverengi uzun kazaklı farklı bir kombin tercihini de bu örnekte görüyorsunuz. Bu sefer daha açık onlarda kot pantolon tercih ediyorum. Bu renk ahengini pudra tonlarında eşarp ve çanta ile tamamlıyorum. Unutmayın birbirine en çok yakışan renkler arasında kahverengi ve pembe, ilk sıralarda kendisine yer bulur.


Kahve tonlarında sürekli pantolon kombini olacak değil ya, işte etek parçalı süper bir kombin. Kışlık kahve tonlarındaki eteklerinizi, bel kısmı geniş lastikli kazaklarınızla kombinleyebilirsiniz. Kazağınızı eteğin dışına bırakmanız gerektiğini de hemen hatırlarmak istiyorum. Bu kombinde arzu nesnesi parçalar ise ayakkabılar. Hem modeli hem püskülleri ile tam bir trendy görünüşü sağlıyor.


Kahverengi tonlarında balıkçı yaka uzun kazaklar, başka bir kombinin ilk parçasını oluşturuyor. Böyle bir kazak modelinde kolye takmayı unutmayın. Koyu tonlarda bulunan kot pantolonu, eşarbın tonları ile birleştiriyorum. Ayakkabıları ise yine çok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder