Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Günlük Stilinize Uygun Kombinler


Kadınlar için şık olmanın zamanı ve mekanı yok. Günlük şıklık deyince de, stilinize en uygun kombinleri yapmak ister misiniz? Peki günlük stilinizde size yardımcı olacak kombinleri, birlikte incelemeye ne dersiniz. İşte ilk kombinim renk olarak soft tonlardan oluşmakta. Dikkat çekmeyen sade ve şık parçalar var. Uzun tunik ve hırka kombinimin ana parçaları. Böyle spor bir kombine eşlik eden ise kot pantolon ve düz taban botlar.


Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmez renklerinden olan sütlü kahveler ikinci kombinimin ilham kaynağı oluyor. Sütlü kahve pantolon ve hırka, günlük koşuşturmacanızda size eşlik edecek şıklıkta. Bu renklerin arasına, maviyi katmaya ne dersiniz. İşte keten kumaşdan, mavi tonlarında uzun tuniğimiz. Belindeki kemer ise tam da istediğim detay. Kombinimize hareket katmak için bordo çanta özellikle seçimim oluyor.


Pantolon sevmiyorum, etek benim tercihim diyenler için üçüncü kombinimi hazırladım. Lacivert klasik ütü gerektirmeyen kalın penye etek, günlük kombinlerinizde kurtarıcınız olabilir. Lacivert renginin adaşı olan açık mavi ise, gömlek tercihimde yer alıyor. Konu etekler olunca dış giyimde kısa üstleri daha çok tercih ediyorum. Ekru kısa trençkot kombinim için dış ceket tercihim. Hareketli çizgili çantamız da kombinimizin stil parçası.



Hem günlük kombin olsun, hem de klasik şıklık stilime vurgu yapsın  diyenlerdenseniz dördüncü kombinimin detaylarına bakabilirsiniz. Klasik siyah pantolon gardroplarımızın vazgeçilmezi. Kırmızı uzun tunik bu kombinimin enerji kaynağı. Siyah uzun kaban ve ayakkabı kombinimi tamamlayan diğer önemli parçalar. Kırmızıyı bir de çantamızda kullanarak bu kombinin tüm parçalarını tamamlıyoruz.



Yaz kış fark etmez enerjik renkler benim tercihim diyenlere, son kombinimi hazırladım. Oranjlar, lacivertler ve açık pudralar kombinimin renk tercihlerinde yer alıyor. Desenli eteklerinizi, uzun hırkalarınızla sizler de uyumlu şekilde kombinleyerek günlük şıklığınıza vurgu yapmaya ne dersiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder