Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2015 İlkbahar Yaz Trendleri


Bu yaz trendlerin, kombinleriniz üzerinde büyük bir etkisi olacak. Stil giyinmeyi seven kadınların merakla beklediği 2015 İlkbahar Yaz Trendleri, birçok sürprizi de içinde barındırıyor. İddia edebilirim ki her kadın, 2015 trendlerinden muhakkak bir tanesini kendi stili için uyarlayacak. Peki yeni sezonun trendleri neler merak ediyor musunuz? İşte tüm detaylarıyla  2015 İlkbahar Yaz Trendleri..

Kareli Desen

Bu yaz desenler arasında zirvede olan kareli desen, renk seçenekleri ile size birçok alternatif sunuyor. Bahar aylarında enerjik renkleri tercih ederken, sıcak yaz günlerinde pastel tonlardaki kareli desenleri kıyafetlerinizde tercih edebilirsiniz. 1950 yıllarından esinlenen pötikare, bu yaz retro akım çizgisinde geri dönüyor. 
Bohem

Her sezon bohem rüzgarı, trendler arasında kendisine yer buluyor. 1970’lerin etkisinden ilham alan bohem stili, adeta tüm gardırobunuzda bir yer edinecek. Salaş elbiseler, bol paça İspanyol pantolonlar, baharat tonlarının yansımaları bu trendde fazlasıyla göz önüne çıkacak.

Süet

Süetleri yaz sezonu ile çok bağdaştıramasakta, bu sezon fazlasıyla gündemde kalacağa benziyor. 70’lerin etkisinde kalan 2015 İlkbahar Yaz Trendlerinden süet, tüm koleksiyonlarda karşımıza çıkıyor. Tasarımcılar yaz sıcaklarında incecik süetlerle etekler, elbiseler, tuniklerin yanı sıra ayakkabı ve çanta modelleri ile karşımıza çıkıyor.

Püskül ve Tüy

Son birkaç sezondur püsküller, moda severlerin en çok sevdiği trendler arasında. Özellikle kıyafet ve aksesuarlarda kendisine yer bulan püsküller, stil giyinmeyi seven kadınların favorisi. Özellikle çanta ve etek detaylarında püskül ve tüyleri çokça göreceğimizi söyleyebilirim.

Military

Son yıllarda yeşil deyince ilk aklımıza gelen military trendi oluyor. Bu yaz safari ve askeri stilinin yansımalarını, tüm üniformatik kıyafetlerde göreceğiz. Özellikle maskülen stili seven kadınlara military trendini bu yaz kullanmalarını öneriyorum.

Etek Pantolon

Kombinlerinde etek ve pantolon arasında kararsız kalan tüm kadınların çok seveceği önemli bir trend. Etek formundaki bol pantolonlar, rahatlığına düşkün tüm kadınların favorisi olmaya aday. Yalnız bu yaz etek pantolonların boylarında biraz kısalma var.

Denim

Spor stilin en büyük yansıması olan denimler, 2015 İlkbahar Yaz trendleri arasında kendisine ilk sıralarda yer buluyor. Özellikle bu yaz denimlerde yamaların dikkat çekeceğini söyleyebilirim. Baharda trençkot sevenler için denimler, arzu nesnesi olmaya aday.

Çiçek Deseni

Çiçek desenlerinin trendler arasında olmadığı bir sezon neredeyse imkansız. Tasarımcılar için doğanın en büyük ilham kaynağı olan çiçek desenleri, bu yaz yine birçok parçada karşımıza çıkacak. 2015 Yazına özel çiçek desenlerinin büyüdüğünün de altını çizmek istiyorum.


Uzakdoğu

Etnik esintileri sevenler için, Uzakdoğu felsefesi içinde tasarlanan kimonoları bu yaz için önerebilirim. Japon kültürü içerisinde kıyafetlerde yer alan obi kemerler, tüm belleri sarmaya geliyor. Eğer ince bir bele sahipseniz bu yaz kimonolar tam da size göre.

Lacivert ve Beyaz

Bu yaz tasarımcıların fazlasıyla etkisi altında kaldığı lacivert ve beyaz renkli kıyafetler, bizlerin de en favori renkleri arasında yer alacak. Özellikle sokak modasında baştan ayağa beyaz ya da lacivert parçaları birlikte görürseniz hiç şaşırmayın.

Monokrom

Her sezon birçok tasarımda en özel yorumlarla karşımıza çıkan monokrom trendi, 2015 ilkbahar yaz sezonunda da bizleri etkisi altında bırakacağa benziyor. Özellikle siyah ve beyaz monokrom parçalar benim favorilerim arasında. Monokrom geometrik desenler ise bu sezon fazlaca iddialı olacak.

Yelek

Uzun beyaz gömleklerin üzerine giydiğimiz yelekler, bu sezon trendler arasında. Üstelik renk ve model fark etmiyor. Özellikle uzun yelekler bu sezon, podyumlarda en dikkat çeken tasarımlar arasında yer aldı. Bahar aylarında fazlaca tercih edeceğiniz yelekleri şimdiden almaya başlayın.

Puantiye

Benim için puantiyenin trend olmasına gerek yok. Her mevsim sevdiğim puantiye, gardrobumu fazlasıyla işgal ediyor. Özellikle bu yaz trendler arasında yer alan puantiyeyi sizler de muhakkak kıyafetlerinizde ya da aksesuarlarınızda kullanmalısınız.

Asimetrik Kesimler

Modern tasarımların en büyük yansımaları bu yaz, asimetrik kesimlerde fazlaca karşımıza çıkacak. Özellikle eteklerde ve elbiselerde asimetrik kesimlerin tüm yorumlarını bu sezon çokça göreceğiz. 

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder