Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahara Hazırlık Kombinleri

 
Bahara sayılı günler kaldı. Şimdiden hepimizde tatlı bir telaş başladı. Güneş kendisini bazı zamanlar fazla gösterdiğinde hemen bahar kombinlerini düşünür olduk. İşte size baharı anımsatacak birbirinden özel dört kombin. Sıcaklıkların biraz arttığı günlerde koyu renkleri hemen bir kenara bırakın. Beyaz ve sütlü kahvelerin yer aldığı böyle bir kombin hazırlamaya ne dersiniz. Günlük şıklığınız için düşündüğünüz bu kombine, en trend ayakkabı modeli eşlik ediyor benden söylemesi.



Bahar deyince aklımıza hemen yağmurlu günler gelir. Böyle havalarda açık renkli kıyafetleri tercih etmemenizi öneriyorum. İşte bahar yağmurlarında tercih edebileceğiniz, siyahın ve kırmızının baskın olarak öne çıktığı zarif bir kombin. Bu stylingde şemsiye eksik olsa da, yağmurlu günlerde şemsiyenizi almayı asla unutmayın derim.


Güneşin kendisini gösterdiği, ama soğuk havanın da hissedildiği günler için üçüncü kombinimi hazırladım. Güneşin sarı rengine ithafen, mantomda sarıya özellikle yer verdim. Son birkaç sezondur püsküllü çantaların trendler arasında olduğunu tekrar hatırlatarak, kombinimde bu çanta modelini de bilerek kullandım. Soft tonların kendisini hissettirdiği desenli tunik ise kombinimin en göz alıcı parçası.



Kombinlerimde siyah beyazdan vazgeçemem diyorsanız, işte kareli eteğimizin öne çıktığı çok özel bir kombin. Siyah beyaz severim ama enerjik de görünmek isterim diyorsanız siz de benim yaptığım gibi pembe bir çanta kullanmaya ne dersiniz. İşte bahar günlerinde ofis stilinize ilham verecek bir kombin.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder