Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Almarwah 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu



Almarwah tesettür giyim markaları arasında son yıllarda hızlı yükselişini sürdüren firmalardan. Özellikle modern tasarımları ve günlük giyimde şık parçalara yer vermesi, 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile beğenilen ve aranılan markalar arasında yer aldı. Almarwah son yıllarda ölçülü giyimi tercih eden çalışan ve modern giyinmeyi seven tüm hanımların da gözde markalarından. Özellikle baharın ve yazın özlenilen tüm renklerini bu koleksiyonda görebileceksiniz. Sarılar ve pudralar tasarımlarda benim en beğendiğim renkler arasında yer aldı.




Çiçek desenli özel gün şıklığında tercih edilebilecek olan ceket, renk tonlaması ile dikkatleri üzerinde topluyor. Sarı ve yeşilin en güzel renk birleşimi olan uzun tunik ise, önden fark oluşturan parçası ile stil görünmeyi seven hanımların tercih edeceği modeller arasında yer alacağa benziyor. Çizgili etekler, özellikle uzun ve zayıf görünmeyi isteyen hanımların tercihi arasında yer almalı.


Almarwah 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonunda desenlerin muhteşem yorumunu da görmekteyiz. Özellikle uzun giy çık kaplar, bahar mevsiminde tercih edeceğiniz modeller arasında yer alabilir. Almarwah yeni sezon koleksiyonunda püskül detaylı tunik modeli de sezonun trendlerinden ipuçları veriyor.



Almarwah ürünleri ile hazırladığım iki kombinden sizler de ilham alarak aynı stili kendinizde oluşturabilirsiniz. Almarwah ürünleri shop.almarwah.com online alışveriş sitesinden satın alabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder