Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huşe Giyim'le Bahar Kombinleri


Huşe Giyim 2015 İlkbahar Yaz sezonundan, bahara özel hemen satın alabileceğiniz kombinleri sizin için hazırladım. Klasik tek renk trençkotlardan sıkılanlar için, desenli trençkotlar bu sezon önerilerim arasında yer alıyor. Özellikle mavi rengin ağırlıkta yer aldığı bu deseni, birçok kombin alternatifi ile düşünebilirsiniz. Günlük giyiminizde denim pantolonları tercih ederken, daha klasik giyimde açık renkli kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz.

Kombini Satın Almak İçin Tıklayın 


Özel günlerinizde klasik tek parça tuniklerden sıkıldınız mı? İşte yelek, pantolon ve iç tunik modeli ile üçlü parçadan oluşan zarif bir kombin. Yeleğin modeli oldukça elegan ve stil bir duruşu kombininize yansıtacak. Bahar deyince aklımıza yeni açan çiçekler geldiğinden, yelek tercihimi pembe tonlarından yana kullanmak istedim. Pembeye grinin çok yakıştığını çanta ve ayakkabı tercihimle de size göstermek istiyorum.

Kombini Hemen Satın Almak İçin Tıklayın


Bahar ve yazı severim ama siyahtan vazgeçmem diyenler için, üçüncü kombinimi hazırladım. Üç parçalı kombinleri sevenler için yine yelek, pantolon ve iç bluz şeklinde zarif bir kombin. Özellikle kilolarından hoşnut olmayan kadınlara bu tarz kombinleri öneriyorum. Kombinimizdeki en özel parçalardan birisi de kolye. Aksesuarın kombinlerinizde oluşturacağı etkiyi asla unutmayın. İşte bu kombin bu güce iyi bir örnek.

Kombini Hemen Satın Almak İçin Tıklayın


Beyazın her renkle ayrı bir albeni oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Peki bu yaz beyazı, bebek mavisi ile kombinlemeye ne dersiniz. Huşe Giyim yeni sezon koleksiyonundan beyaz ve mavinin ahenk içinde olduğu bu yeleği çok sevdiğimi söyleyebilirim. Özellikle sıcak yaz günlerinde özel gün şıklığınıza açık renklerin eşlik etmesini istiyorsanız,  stil bir görüntüyü size sağlayacak hoş bir kombin.

Kombini Hemen Satın Almak İçin Tıklayın

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder