Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dış Giyimle Yapılan Kombinler


Çoğumuz sadece etek gömlek, ya da pantolon tunikle dışarı çıkmayı sevmiyoruz. Bu yüzden muhakkak kombinimizin üzerine bir dış giyim tercih ediyoruz. İşte ilk kombinimizde krem rengin etkin olduğu parçalar. Özel günler için tercih edebileceğiniz bu kombine gri ikinci renk olarak eşlik ediyor. Siz de krem ve grinin uyumunu deneyebilirsiniz.



Spor kombinleri hepimiz seviyoruz. Özellikle öğrencilerin tercih ettiği rahat formlardaki giy çık parçalar ikinci kombinimizde kendisini gösteriyor. Askeri yeşilin dış giyim olarak tercih edildiği kombinde, beyaz gömlek ve kot pantolon uyumunu siz de denemeye ne dersiniz.


Dış giyimde tek renk trençkotlardan sıkıldım diyen kadınlar için, işte desenli hoş bir trençkot. Beyaz gömlek ve kot ikilisini bu kombinde de kullandım. Gömleklerinizi kolyelerle şık hale getirmeyi unutmayın.


Klasik trençkot ve kombinden yana ise ruh haliniz, bu kombin tam da size göre. Nude tonlarındaki trençkotu tüm kombinlerinizde dış giyim olarak tercih edebilirsiniz.


Siyahtan vazgeçmem diyenler içinde son kombinimi hazırladım. Siyah pantolon ve dış giyim tercihinizde, içinize her renk tunik tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder