Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yaprak Mağazası Lansman Programı


Ankara'da tesettür mağazaları arasında ilk sıralarda yer alan Yaprak Mağazası Lansman programına davetliydim. Özenle hazırlanmış programda, Yaprak Mağazasının sektörde nasıl var olduğunu ve hızlı yükselişini slayt gösterileri eşliğinde dinledik. Ankara'nın tanınmış hanımlarının yanı sıra, bürokrasiden de önemli davetliler vardı.



Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır, sloganı ile odun ateşinde pişirilmiş kahvelerimizi yudumlarken bir yandan da hediye etkinliği organizasyonu ile heyecanlandık. Bana hediye etkinliğinde birşey çıkmazken, gelen davetlilerden birisine hediye verme görevi ise bana düştü.


Şeyma Atalay ve Gülay Nun Töre organizasyonun ev sahipliğini yaptı. Çukuramba Mavituna'da gerçekleştirilen organizasyon mini bir butik sunumu ile, bizlere alışveriş yapma imkanı da sundu. Organizasyonda istek üzerine bende mini bir röportaj verdim. Yaprak Mağazası lansmanı ile, markayı daha yakından tanıyarak Ankara'da alışveriş yapabileceğim mağazalar listesinde ilk sıralarda yer alacağını söyleyebilirim.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder