Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Öğrenciler İçin Kombinler


Lise ve üniversite öğrencileri için kombin yapmanın ana kuralı, spor ve rahat parçaları seçmektir. Denimler öğrenci kombinlerinin star parçaları arasında. Tüm öğrencilerimiz için birbirinden şık dört farklı kombini bugüne özel hazırlardım. İlk kombinim, salaş hırkanın ekseninde yer alıyor. Kapşonlu sweatshirt ve bol paça kot pantolon, hırkamızı tamamlayan parçalar. Spor ayakkabı ve sırt çantası ise öğrenci kombinlerinin olmazsa olmazları.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Öğrenciyim ama şık olmakta istiyorum diyorsanız, sıradaki kombinim sizlere gelsin. Çizgili tunik seçimim modern duruşu ile bu kombinimizde özel bir parça. Toprak tonlarındaki süet çantamız ve ayakkabımız ise sezon trendleri arasında. Sonbahar için tercih edebileceğiniz bu kombinimdeki renk geçişlerini muhakkak siz de kombin tercihlerinizde uygulamalısınız.


Uzun hırkalar, kot tunik ve kot pantolonlarla ilk akla gelen kombinlerden. Özellikle taba renkli uzun bir hırka, tüm renklerle sonbahar ve kış için uyumu yakalayacak önemli renklerden. Püskül trendinden bıkmadım diyorsanız, bu sezonda çantalarınızda püskülü rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Bol paça pantolon ve siyah sırt çantasını eğer hala almadıysanız, hemen bugün almanızı öneriyorum. Özellikle bu sezon siyah sırt çantası öğrenci kombinlerinin star parçaları arasında yer alacak. Tüm öğrencilere tavsiyem yaşlarına uygun ve rahat formlardaki parçaları seçmeleri.

Türkan Eraslankılıç

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

Tüm Kombinlerimi Görmek İçin Tıklayın...

İlginizi Çekecek Diğer Konular.. 

Arabi Şal Bağlama Modeli

Genç Kızların Uygulaması Gereken 7 Önemli Stil

Pardon!.. Saçın Görünüyor...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder