Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Güzel Etek Kombinleri


Bugün sizler için, en güzel eteklerle birbirinden şık kombinler hazırladım. Soft tonların hakim olduğu kombinimiz, yatay çizgili eteğimizin duruşu ile modern bir şıklık sergiliyor. Sonbaharın sıcak günlerinde, bu tonlardaki kombin seçeneklerini denemeye ne dersiniz. Bu kombini armut vücut tipli kadınlara asla önermiyorum. Vücut tipinize göre kombin yapmak, doğru giyinmenin ilk kuralı unutmayın.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Etek tercihlerinizde, spor kombinleri yapmak istiyorsanız sıradaki kombinim size gelsin. Seramik desenli etek  modelimizi, kot ceketle özellikle kombinledim. Metalik çanta modelimiz bu kombinin enerjik duruşunu yansıtıyor. Sivri burun babetler ise benim favorim. Siz de sivri burun ayakkabıları denemeye ne dersiniz.


Şık etekleri her zaman şık ceketlerle mi tamamlamak zorundayız, tabiki hayır. Peki kombinlerimizde kaçımız yelekleri kullanıyoruz. Bu sayının çok olmadığını ise hepimiz biliyoruz. Siyah, kumaş ya da süet yelek, siyah renkli eteklerle müthiş bir kombinasyon oluşturuyor. Bu sezon stilinizde farklılık istiyorsanız muhakkak yelekleri deneyin derim.


Çiçek desenleri her sezon trendler arasında kendisine yer buluyor. Gardroplarımızda ise çiçek desenli bir parça her zaman bulunur. Peki menekşe desenli etek dersem ne düşünürsünüz. İşte hayalinizdeki etek ve özel kombin.


Pudra ve moru denemeyenlerden misiniz? İşte bu iki rengin birbir ile zarif uyumu..

Türkan Eraslankılıç

Tüm kombinlerimi görmek için tıklayın 

Eteklerin Vazgeçilmez Şıklığı



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder