Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pançolar Dolaplara !


Yavaş yavaş yaz etkisini kaybediyor ve sonbahara adım atıyoruz. Yaz enerjisinin yerini sonbaharın dinginliği, huzuru alıyor. Bu durumun kıyafetlerimize nasıl yansıyacağını ise markaların çıkardıkları modellerde görmek mümkün. Bu sezon dış giyimde oversize (büyük beden) panço modelleri oldukça yoğun olarak karşımıza çıkıyor. Artık pançoları dolaplara ekleme zamanı geldi. Güçlü bir kadın duruşu sergilemek isteyenler de pançoları tercih ediyor.

Salaş ve rahat bir stil çizmek isteyenler de...


Pançolarınızı nasıl kombinleyeceğiniz konusunda ucsuz bucaksız seçenekleriniz mevcut. Bir gün pançonuzu klasik tarzda kullanırken başka bir gün tamamen farklı spor bir tarzda kullanabilirsiniz.Bir gün ispanyol paça pantolonla kombin yaparken başka bir gün dar paça pantolonları tercih edebilirsiniz.

Bir gün stiletto ile kombin yaparken başka bir gün butiler ile kombin yapabilirsiniz. Kollarınızdan görünen minik detayların olduğunuzdan daha şık bir görüntü çizmesini sağlayabilirsiniz. Eldivenlerle kombinlerinizi güçlendirebilir, çantalarla hareket katabilirsiniz. Bu konuda tamamen gözünüze güvenmelisiniz. 

Ve tabiki oversize pançoları kullanırken vücudunuzu tanımalısınız.


Pançolar her ne kadar durgun,sakin aylarda karşımıza çıksa da salaş modelleriyle gençlerin de tercih ettiği kıyafetler haline dönüşebiliyor. Desenli panço kullanıyorsanız başka bir desene zaten gerek yok. Beyaz düz bir gömlek ve kot pantolonla şık ve rahat bir görünüme kavuşacaksınız. Düz bir panço tercih ediyorsanız içine desenli bir kazak giyebilirsiniz böylece kombininize hareket katmış olursunuz. Önemli olan kıyafetlerinizin dozunu ayarlamak ve enerjinizi nasıl yansıtacağınızı iyi tahlil etmek!

Konuk Yazar: Tuğba Dönmez 
İnstagram: dnmztgba 
Mail: donmeztugba57@gmail.com

İlginizi çekebilecek diğer konular.. 

Bu Kış Daha Şıksınız

Soğuk Havalara Özel Kombinler

Kadınların Dilinden Düşürmediği Moda Cümleleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder