Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sezonun En Şık Abiye Elbise Modelleri


Abiye elbiseler gardropların baş tacı, bizimde vazgeçilmezlerimiz arasında. Bende sizlere fikir vermesi için Trend Tesettür online alışveriş sitesinden sezonun en şık abiye elbise modellerini seçtim. Siyah renk abiye elbiselerde ilk akla gelenlerden. Daha zayıf görstermesi, en asil renk olması ve özel günlerde en şık durmasından dolayı siyah renkli abiye elbiseler favorilerimiz arasında.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Siyah abiye elbiseleri seviyorum demişken, ikinci seçimim de siyahtan yana oldu. Gold çiçek desenli işlemelerle zenginleştirilen abiye elbise, tül eteği ile özel günlerin iddalı seçimlerinden olacak. Böyle bir elbise seçiminde siyah şifol şal, abiye elbiseniz ile tam bir bütünlük sağlayacaktır.


Bazı renkler hem en çok sevilen, hemde seçilirken en çok düşünülenlerden. Kırmızı ve beyazı bu renklere örnek verebilirim. Eğer en yakın arkadaşınızın düğününe davetliyseniz, kırmızıyı kınada beyazı düğünde seçmemenizi öneririm. Ama mezuniyet elbisesi arıyorsanız bu iki renk ilk aklınıza gelecekler arasında olmalı.


Balık abiye elbise modelleri, fiziğine güvenen genç kızlarımızın tercih edebileceği modeller arasında. Armut vücut tipine sahip hanımlara ise, çok az bel üstünden oturtmalı kabarık tüllü abiye elbise modellerini tavsiye ederim. Eğer renk konusunda herkesle benzer olmamak istiyorsanız, gülkurusu rengi düşünmelisiniz derim.


Binlerce soru alıyorum. Mezuniyetim yaklaştı ama ben hala elbise bulamadim diye. İşte tam da mezuniyet günlerinde yaşınıza uygun olacak çok şık abiye elbise modelleri. İki renk alternatifi ile sunduğum elbiseleri hemen Trend Tesettür online alışveriş sitesinden alabilirsiniz.


Yeşil mi, fuşya mı, saks mı. En çok hangisini sevdiniz. Ben üçü arasında karar veremedim desem yeridir. İnanın bu üç renk, doğru kombin parçaları ile şıklığınızı bir adım öne taşıyacak. Üç renk arasında hangisini tercih ederdim diye düşündüğümde, saks abiye elbise ilk tercihim olurdu : )


Pembeler biz hanımların en özel rengi. Dünyaya ilk geldiğimizde tanıştığımız bu renk, hayatımızın hep parçası oluyor. Bu düşünce ile bu iki elbiseyi özellikle pembe tonlarından seçtim. Trend Tesettür online alışveriş sitesinden seçtiğim bu elbiselere alternatif birçok abiye elbise modelini de bulabilirsiniz. Üstelik sezon indirimleri hala devam ediyor. Gardroplarınıza özel günler için muhakkak bu modellerden birisini alın derim.

Trend Tesettür online alışveriş sitesinden hemen alışveriş yapmak için tıklayın...

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder