Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mango Yeni Sezon Kombinleri


Yeni sezon açıldı. Havaların serinlediğini hepimiz hissediyoruz. Yavaş yavaş sonbahar kombinlerine geçme zamanı geliyor. Bugün Mango yeni sezon modellerinden seçtiğim kombinleri sizlerle paylaşmak istedim. İlk kombinim sonbaharın renklerini bize gösteriyor. Kahveler, turuncular kombinimin ana renkleri. Denim tunik ise olmazsa olmaz parçalardan. Siz de bu kombini çok beğendiyseniz hemen Mango mağazalarından alışveriş yapabilirsiniz.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..



Bu sezon bol paça pantolonları gardroplarınıza eklemeye ne dersiniz. Diz üstü tuniklerle rahatlıkla kullanabileceğiniz bol paça pantolonlar, ikinci kombinimle size örnek olsun. Artık tek renk ya da aynı renkleri bir arada kombinlemeyi unutun. Kombinlerinizde birbiri ile uyumlu tüm renkleri artık gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Askeri yeşiller military trendi ile özleşse de, her kombinde artık bu rengi kullanıyoruz. Askeri yeşil tuniğimizle, çiçek desenli pontolonumuz birbirini tamamlıyor. Ekru uzun tuniğimiz kombinimizin tamamlayıcısı. Uzun hırkalar ana renkleriyle muhakkak gardroplarınızda olması gereken parçalar arasında.


Biraz resmi ve rahat bir kombin mi arıyorsunuz. İşte size dördüncü kombinim. Toprak tonlarıyla siyahın birleşimini seviyoruz. Bu kombinde üçgen formlarında çanta star parçamız. Siz de Mango yeni sezon modellerinizde istediğiniz kombinleri yapmaya ne dersiniz.

Türkan Eraslankılıç

Tüm Kombinlerimi Görmek İçin  Tıklayın

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder