Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kıyafetlerinizle Kuğu Gibi Olmak Elinizde

Kıyafetlerinizle Kuğu Gibi Olmak Elinizde...


Yaratılıştan kadına bir lütuf olarak letafet bahşedilmiştir. Kadın duygunun, duygusallığın, huzur ve sükunun barındırdığı bir limandır adeta. Kadın bir o kadar şıklık, zerafet ve asaletin timsalidir de. Bütün bu nitelikler kadının yaratılışındaki letafetiyle ilgilidir. Onun için kadın feminendir. Onun için kadın ayrıntıya önem verir. Onun için kadın zor beğenir. Onun için kadın giyimden kuşama, takıdan tasarıma stil sahibidir. Kadın isterse kendi özelinde, kendi güzelliğinde, kuğu gibi olmasını da bilir. 



Kadınlar kıyafetlerinde özeli ve güzeli arar

Kadın yaşamını hülyaların, rüyaların büyüsünde oluşturur. Bazen klasik ve vintage elbisenin büyüsüne kapılır, bazen saray kıyafetlerinin sultanı olur. Bazen de bir köşkün ya da bir küçük evin hanımefendisidir o... Yazlık ve kışlık demeden kadınlar, kıyafetlerinde özel olanı ve güzel olanı arar. Bir elbisenin dikişi, modeli, rengi, kumaşı, tasarımı, iğneden ipliğe herşey kadınları ilgilendirir. Çünkü kadın herşeyi değerleriyle düşünür, değerleriyle hisseder.


Her kadının özel kıyafetleri vardır; onunla özel ve güzeldir

Özel kıyafetler denince, şık elbiseler ve parçalar ilk akla gelse de, özel kıyafet denince kadının kendi ruhuyla özdeşleştirdiği, kullandıkça değerlendiği elbiseler de gelmelidir. Kadınlar için özel kıyafetler, kumaşıyla, rengiyle, tasarımı ve modeliyle kendisinde anlam bulduğu parçalardır. Bu bir abiye, bu bir etek, bu bir eşarp, başörtüsü ve nice tunikler olabilir. Bir kadın kıyafetiyle bütünleşebiliyorsa, kendini onda iyi ve mutlu hissedebiliyorsa, işte o zaman kadın, kıyafetiyle özel, ve güzeldir. 


Baharın renkleri bütün koleksiyonlara yansıyor

Bahar geldi; tabiat rengarenk elbisesini giyerek büyülü dünyalarda hayaller kurduruyor. Tasarımcılar biz kadınlar için, birbirinden güzel kreasyonlarla yeni kololeksiyonlara imzalarını atıyor. Baharla birlikte 2014 sezonu yeniden canlanıyor. Baharın renkleri koleksiyonlara yansıyor. Renk renk, desen desen, modeller biz kadınları heyecanlandırıyor.


Biz kadınlar istersek kuğu gibi olur, mutlu oluruz...

Biz kadınlar mutlu olmak için pembe bir dünya kurarız hayatımızda... Huzur bulmak ve sükunete ermek için beyaz sayfa açarız kendimize... Kadınlık değerlerimizle birlikte yaşarız. Zarif elbiseler, değerli takılar, şık aksesuarlarla, biz kadınlar istersek her zaman kuğu gibi olur, mutlu olmasını biliriz...

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder