Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yükselen Trend: Bol Elbiseler



Sıcak bir yazla karşı karşıyayız. Mevsimlerdeki küresel değişim, dengeleri sarstıkça daha da sıcak günler bizi bekliyor. Ölçülü giyinen tüm kadınlar için sıcaklarla baş etmek, hayli zor. İşte tam da bu noktada tesettür giyim modellerinin bol kıyafetlerle karşımıza çıkması gerçekten sevindirici. Rahat formlardaki salaş kıyafetler, hem sıcaklarla baş etmenin, hem de şık olmanın adresi.

Dünya modasındaki değişim

Son yıllarda dünyadaki değişen global dengelerden dolayı, dünya markalarında rahat ve muhafazakar giyime daha uygun kıyafetlerin sayısı da, her geçen gün artıyor. Dünya markalarında stil sahibi şehirli ve modern kadınların giyibileceği bol kıyafetlerin fazlalığınını görmek, artık mümkün. Yazlık kıyafetlerde ise, geçen sezonlara göre tasarımlar fazlasıyla bol kesimlerle dolu.

Tesettür markarındaki değişim

Abartıdan ve şatafattan uzaklaşan kadınlar, sade kıyafetlerin peşinden giderek şıklığı yakalamanın izinde. 2014 İlkbahar yaz sezonunda tesettür giyim markaları koleksiyonlarında şıklığı öne taşıyacak bol ve rahat modelleri, kadınların beğenisine daha fazla tasarımlarla sundu.
Özellikle sıcak yaz günlerinde bollaşan kıyafetler, ölçülü giyime daha uygun hale gelerek, konforu da beraberinde getirdi. Uzun salaş eteklerle bol bluzları kullanmak ise bu sezon çok trend. Eğer kıyafetlerinizde tek renk detayını seviyorsanız, bol kesimlerdeki elbisenizi kemerlerle hareketlendirebilirsiniz. Renkli ve desenli ipek eşarplarınızı bu kombinde kullanarak, elegan bir duruş sağlayın.
Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder